• Fićo1986
    1.1k
    Kako kod zadnjeg gola Citiya nije niko se bunil kaj sudac nije sviral prekršaj nego pustio prednost? Nekako mi poznata situacija....
  • LM1995
    1.9k
    Čak mu nije ni ispala, nego se već pripremio svirati faul :lol:
  • Fićo1986
    1.1k
    ma treba ugasit to natjecanje to su korporacije to su mutna posla
  • Dino
    2.9k
    Lako se vama zezat, ali ovo je dobar primjer Mamiceva utjecaja na Ligu prvaka i europski nogomet opcenito.
  • Krizy
    46.5k
    Benzema je zabio čak 9 golova u posljednje četiri utakmice Lige prvaka.
    Protivnici su bili PSG, Chelsea 2x i Manchester City.
  • Nolifer
    8.6k
    Sumnjiv gol za Lvp u 3:04

• Jaro
    7.7k
    VAR, linije i slicno nista?
  • Neki tip
    21.3k
    Gol je čist.
  • Jaro
    7.7k
    pda, zato i pitam... sve je prikazano tokom prijenosa...
  • Neki tip
    21.3k
    Pretpostavljam da kolega nije gledao utakmicu, nego naletio negdje na klip pa ga more sumnje, ne znam. :smile:
  • Nolifer
    8.6k

Krivo pretpostavljaš. Ne nisam naletio na klip, nego mi je bila sumnjiva situacija. Da smo mi bili u pitanju, u sličnoj akciji, pitanje kaj bi sudili...
  • Mr Anderson
    8.7k
    Ovaj Villareal je izgledao prejadno naspram Liverpoola i rezultat je predobar za njih s obzirom na prikazano. Zalutali su u polufinale, nije mi jasno kako su oni prošli Bayerna. Pa i Juventusa.
  • Ludovic IX
    7.4k
    kak su zalutali.. na svoj način su izbacili i juve i bayern, što znači da s u tom trenu bili bolji. to što su ovi svemriski brod za večinu klubova, nije njihova krivica. mene baš smeta kad netko naiše za nekog da je zalutao u polufinale/finale..ko je drugima kriv što su ispali ranije?
  • Eduardo
    21k
    Da smo mi bili u pitanju, u sličnoj akciji, pitanje kaj bi sudili...xFire

Sudili bi gol.

kak su zalutali.. na svoj način su izbacili i juve i bayern, što znači da s u tom trenu bili bolji.Ludovic IX

Više su imali sreće nego što su bili bolji. Moram se složiti s kolegom @Mr Anderson. Villarreal izgleda kao strano tijelo u ovom polufinalu.
  • Neki tip
    21.3k
    Krivo pretpostavljaš. Ne nisam naletio na klip, nego mi je bila sumnjiva situacija. Da smo mi bili u pitanju, u sličnoj akciji, pitanje kaj bi sudili...xFire

Već ti je @Eduardo odgovorio sve što treba reći na tu temu, ali nažalost ne uspijevam odoljeti.

Tim gore ako si gledao utakmicu..

Znaš da postoji VAR, mogao si i odmah poslije tekme ako te baš mučilo vidjeti u emisiji povlačenje linija i da je čisto i svejedno tu nabacuješ nekakve sumnje i zavjere.

Nadao sam se da je klip pa ti eto zapelo za oko, ali ti nažalost gledao tekmu..
    E jebiga onda. :yikes:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.