• Mali dioničar
    21k
    Čudo dodavanje možda i bolje od Modrićevog, ali nijedan portal to neće objaviti.... — Olmic

Em je značajno bolje dodavanje, em je značajno zahtjevniji protivnik, em je značajno jače natjecanje em je značajno bitnija utakmica.

Šta ćeš, portali su subjektivni.
  • NORTE
    27.9k
    Sucu u Gorici ispala zviždaljka kad je htio suditi faul nad Tolićem na 18m od gola, lopta došla do Ademija koji zabija na užas Dalmatinaca, Osječana, Kalika i Toplaka.
  • Blue 67
    216
    Vidim da se u naletu rezultata poprilično zaboravlja jedna "bitna" utakmica ne u rezultatskom al da u smislu onoga zbog čega nogomet postoji to je povezivanje ljudi. To je utakmica sa prijateljima iz ratom zahvaćene Ukrajine koja je na rasporedu u četvrtak u 19:00 sati. Purgeri,hrvati i naša zemlja je bila ne tako davno u sličnom položaju i nadam se da ste svi sjesni poruke koju moramo poslati. Ta poruka će biti veća,važnija i snažnija što nas više bude u četvrtak na stadionu. Zato pod ruke žene,djecu,prijatelje,užu i širu familiju i pokažimo barem ovako simbolički da nismo izgubili srce i da smo uz naše prijatelje u dobru i u zlu.
  • Mali dioničar
    21k
    i za ove rusofile koji su se brinuli o razbijanju ritma u borbi za naslov. Dinamo u toj utakmici igra u kombiniranom sastavu koji će kao trener voditi Damir Krznar.
  • marcio amoroso
    54.4k
    i za ove rusofile — Mali dioničar

:rofl:
  • SAS1987
    21k
    na rasporedu u četvrtak u 19:00 sati. — Blue 67

U 19.00 počinje drugo poluvrijeme :grin:
  • ZGV
    4.1k
    Kada su ulaznice u prodaji za temu sa Kijevljanima?
  • Navijač Dinama
    13k
    od sutra, u 11h počinje prodaja.

Bit će i u srijedu i četvrtak. Moće se i online uzet, pa isprintat.
  • NB86
    17.8k
    Oce se otvarat tema za d kiev ? Inace i klub je mogo ovo malo bolje marketinski odradit, platit na hrt-u reklamu ko za rijeku, naglasit da prihodi idu dinamo kievu.
  • Mališan
    1.9k

Slabo se skroz priča o toj humanitarki, bojim se da bi moglo doc dve-tri hiljade ljudi samo ak ostane ovak zatišje
  • NB86
    17.8k

Da, pogotovo jer ima potencijala da potegnes ljude koji ne idu inace na utakmice ali bi dosli zbog humanitarnog karaktera
  • vafenss
    234

Bogme ja sam vidio i sokirao se jer sam ugledao reklamu za tu tekmu na tv-u, cini mi se da je hrt bio u pitanju
  • NORTE
    27.9k
    Drmić
    Oršić-Ivanušec-Emreli
    Ademi-Mišić
    Bočkaj-Šutalo-Ktc-Ristovski
    Livaković

Ako bi u dinamu ostali ključni igrači, s pravim trenerom poput Bjelice (i možda još kojim pojačanjem? ) ova momčad dinama može napraviti europski rezultat.

Trenutna igra dinama ne pokazuje odlike jake ekipe, ali Drmić bi mogao biti ključni faktor uspjeha ove momčadi koja trenutno stagnira. Između ostalog i zbog Petkovića koji se srozao, ali i gubitka forme svih igrača još iz Krznarove ere.
  • NORTE
    27.9k
    Krznarova polusezona mi je jedna od najmučnijih ikad i zato ne mogu vjerovat kad netko napiše da je Kopić gori od prethodnika koji je odgodio derbi.
  • Mali dioničar
    21k
    Drmić
    Oršić-Ivanušec-Emreli
    Ademi-Mišić
    Bočkaj-Šutalo-Ktc-Ristovski
    Livaković
    — NORTE

Mislim da za trenera dolazi Tomić, a s njime se vraćaju Murić i Pavičić plus Drmić kak si napisao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet