• superhik
    12k
    Sjeti se okreni list pod slovo "A" (ili Č?)
    Ponekad sjeti se i biraj broj kraj mojeg imena
    Nazovi da ti čujem glas
    Nazovi kaži mi kako si
    Zagreb ima isti pozivni

119028.png
  • Fabonz
    0
    Znam da je prilicno neocekivan prijedlog, ali Rozman kao trener Dinama za iducu sezonu?
    Po meni ima vise iskustva i od Tomica i od Jakirovica, s 39 godina vodio je u karijeri preko 30 europskih utakmica, s Domzalama je izbacio Freiburg iz Europe te remizirao s Marseilleom te osvojio kup, prije toga se s Celjem borio za naslov i afirmirao Orsica, s Rijekom je osvojio kup i usao u skupine EL, po meni uspjesniji od Tomica u Rijeci jer je imao tanji kadar, a Jakirovic je uspio prokockati naslov prvaka s Mariborom te s njima ispasti od sjevernoirskih amatera. Po meni su sva trojica dobre opcije, ali nakon sto je otisao iz Rijeke svi su na Rozmana kao opciju zaboravili.
  • Dino
    4.3k
    ne vjerujem da Kreso moze ozbiljnije zaprijetiti MamicimaImamo Dinamo

Ne vjerujem da moze ozbiljnije, ali vjerujem da pokusava “pokazati zube” s obzirom na to je lik bio drot, a mislim da svi znamo kolko oni vole koristit polozaj na kojem se nalaze, bio to prometni policajac, bio umirovljeni koji se nalazi na nekoj visoj funkciji u klubu kao sto je Dinamo.

Vuk dlaku mijenja, ali cud nikad.
  • reziser
    7.7k
    ja bih odmah potpisao Bišćana
    pitanje je dal će mu biti ponuđeno, i da li bi on prihvatio
  • Mr Anderson
    13.9k

Ovo je istina. Mamić je htio Sergeja dovesti na polusezoni, ali su u klubu odlučili zadržati Kopića. Koji razlog ne znam. Jeli ih zavaralo onih par pobjeda u prosincu ili da budu kontra.
  • MM17
    299
    Ćiro :grin:
  • reziser
    7.7k
    ova je dobra, ali bi on jako dobro prodrmao momčad hahahahaha
  • SAS1987
    18.6k
    ali Rozman kao trener Dinama za iducu sezonuFabonz

Ne, ne, ne, ne, ne i još jednom ne.
  • Captain America
    20.4k
    Mislim da bi možda i apsolutna većina ovdje potpisala Igora, ali.. Nit će mu ponudit nit bi on pristo s kriminalcima imat posla.
  • BBB Sibenik
    6.1k
    Kovač, Biscan, Vaha, Kek, event Tomic itd. Ocu vidit trenera koji će im j…majku i koji zna svoj posa. Zelim da Petko kad pije onu bocu Jackija bar da se skriva a ne da pije na stekatu Barbieria i sl. Necu p… koja ljubi skute bjeguncima, neću trenera koji je bankomat, neću trenera koji je TOVARCINA. Jel trazin puno?
    Ovo je domino efekt svih loših poteza ove sezone Tzv “uprave”
  • Nolifer
    12.5k
    osjepgmddl5rbsc9.jpg

A jel mene netko tražio?
  • Fanboy
    3k
    Dajte ljudi kakav Biscan, lik je zadnju tekmu u21 poceo sa 5 stopera, pa nam Finci uvaljali 3 gola na domaćem terenu...Njegov stil igre me po nicemu nije oduševio, a napravljeno je od njega kao da je novi Bjelica. Sa Biscanim nema iskoraka naprijed...Nazalost preuzeti ce A selekciju i onda ćemo taj antinogomet moci gledati nakon Dalica.
    Vaga, Bjelica its su nivo koji nama treba...
  • reziser
    7.7k
    čitajući ove upise, vidim da kog god da imenuju za trenera mi nećemo biti zadovoljni...
    vrlo nezahvalan posao.....
  • reziser
    7.7k
    Sergej Jakirović
    Goran Tomić
    Damir Krznar
    Zoran Zekić
    Igor Bišćan
    Vahid Halilhodžić
    Ante Čačić
    nitko od navedenih

i s kim bi vecina bila zadovoljna?
  • marcio amoroso
    45.8k

Nisi u pravu Režek. Ljudi nisu zadovoljni jer se rotiraju beskičmenjaci i treneri koji se uče na Dinamu. Da su nam prošla dva trenera bila Bjelica i Kovač nitko ne bi bio negativan. Negativni smo jer je nakon Krznara došao Kopić, a nakon Kopića je trebao opet Krznar. Ovo šta rade je ruganje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet