• superhik
    11.1k
    Sjeti se okreni list pod slovo "A" (ili Č?)
    Ponekad sjeti se i biraj broj kraj mojeg imena
    Nazovi da ti čujem glas
    Nazovi kaži mi kako si
    Zagreb ima isti pozivni

119028.png
  • Fabonz
    0
    Znam da je prilicno neocekivan prijedlog, ali Rozman kao trener Dinama za iducu sezonu?
    Po meni ima vise iskustva i od Tomica i od Jakirovica, s 39 godina vodio je u karijeri preko 30 europskih utakmica, s Domzalama je izbacio Freiburg iz Europe te remizirao s Marseilleom te osvojio kup, prije toga se s Celjem borio za naslov i afirmirao Orsica, s Rijekom je osvojio kup i usao u skupine EL, po meni uspjesniji od Tomica u Rijeci jer je imao tanji kadar, a Jakirovic je uspio prokockati naslov prvaka s Mariborom te s njima ispasti od sjevernoirskih amatera. Po meni su sva trojica dobre opcije, ali nakon sto je otisao iz Rijeke svi su na Rozmana kao opciju zaboravili.
  • Dino
    2.8k
    ne vjerujem da Kreso moze ozbiljnije zaprijetiti MamicimaImamo Dinamo

Ne vjerujem da moze ozbiljnije, ali vjerujem da pokusava “pokazati zube” s obzirom na to je lik bio drot, a mislim da svi znamo kolko oni vole koristit polozaj na kojem se nalaze, bio to prometni policajac, bio umirovljeni koji se nalazi na nekoj visoj funkciji u klubu kao sto je Dinamo.

Vuk dlaku mijenja, ali cud nikad.
  • reziser
    6.9k
    ja bih odmah potpisao Bišćana
    pitanje je dal će mu biti ponuđeno, i da li bi on prihvatio
  • Mr Anderson
    8.7k

Ovo je istina. Mamić je htio Sergeja dovesti na polusezoni, ali su u klubu odlučili zadržati Kopića. Koji razlog ne znam. Jeli ih zavaralo onih par pobjeda u prosincu ili da budu kontra.
  • MM17
    243
    Ćiro :grin:
  • reziser
    6.9k
    ova je dobra, ali bi on jako dobro prodrmao momčad hahahahaha
  • SAS1987
    15k
    ali Rozman kao trener Dinama za iducu sezonuFabonz

Ne, ne, ne, ne, ne i još jednom ne.
  • Captain America
    17.9k
    Mislim da bi možda i apsolutna većina ovdje potpisala Igora, ali.. Nit će mu ponudit nit bi on pristo s kriminalcima imat posla.
  • BBB Sibenik
    4.6k
    Kovač, Biscan, Vaha, Kek, event Tomic itd. Ocu vidit trenera koji će im j…majku i koji zna svoj posa. Zelim da Petko kad pije onu bocu Jackija bar da se skriva a ne da pije na stekatu Barbieria i sl. Necu p… koja ljubi skute bjeguncima, neću trenera koji je bankomat, neću trenera koji je TOVARCINA. Jel trazin puno?
    Ovo je domino efekt svih loših poteza ove sezone Tzv “uprave”
  • Nolifer
    8.5k
    osjepgmddl5rbsc9.jpg

A jel mene netko tražio?
  • Fanboy
    2.7k
    Dajte ljudi kakav Biscan, lik je zadnju tekmu u21 poceo sa 5 stopera, pa nam Finci uvaljali 3 gola na domaćem terenu...Njegov stil igre me po nicemu nije oduševio, a napravljeno je od njega kao da je novi Bjelica. Sa Biscanim nema iskoraka naprijed...Nazalost preuzeti ce A selekciju i onda ćemo taj antinogomet moci gledati nakon Dalica.
    Vaga, Bjelica its su nivo koji nama treba...
  • reziser
    6.9k
    čitajući ove upise, vidim da kog god da imenuju za trenera mi nećemo biti zadovoljni...
    vrlo nezahvalan posao.....
  • reziser
    6.9k
    Sergej Jakirović
    Goran Tomić
    Damir Krznar
    Zoran Zekić
    Igor Bišćan
    Vahid Halilhodžić
    Ante Čačić
    nitko od navedenih

i s kim bi vecina bila zadovoljna?
  • marcio amoroso
    37.3k

Nisi u pravu Režek. Ljudi nisu zadovoljni jer se rotiraju beskičmenjaci i treneri koji se uče na Dinamu. Da su nam prošla dva trenera bila Bjelica i Kovač nitko ne bi bio negativan. Negativni smo jer je nakon Krznara došao Kopić, a nakon Kopića je trebao opet Krznar. Ovo šta rade je ruganje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.