• NitkoBitan
    18.7k
    Dam ja stan za dzabe novom treneru na Sveticama samo da ne gledam "vojnike Medugorja"
  • Nino Bule
    14.1k

Vrlo moguce da je i kaos u klubu i da su od jutra promjenili planove 3 puta
  • SAS1987
    15k
    Mogli su probat s Kekom, ako je problem u kilometrima kod jakirovicaNino Bule

Nije Kek lud. Cestarina Macelj - Zagreb je 7€.
  • Krizy
    46.1k
    Lesički otkako piše za Germanijak, jedino točno su tekstovi oko atmosfere i borbe za vlast u klubu.
    Odnos s igračima isto ali ostalo nema pojma, pa u zadnjih sat vremena je spomenuo 3 trenera, znamo i mi tu da su ta 3 opcije uvijek.

Nijedan od 3 nabrojana nije dovoljno dobar u startu da bi bio trener Dinama. Može se izbor pokazati dobar ali nisu provjereno dovoljno dobri treneri.
  • Neki tip
    21.3k
    Ako Čačić na kraju bude trener (pogotovo ak potom i ostane na klupi), onda bi anketa izgledala otprilike ovako..

Ante Čačić je novi stari trener Dinama. Moja reakcija je:

a) užas, jesu li jebeno normalni?
    b) užas, jesu li jebeno normalni?
    c) užas, jesu li jebeno normalni?
    d) užas, jesu li jebeno normalni?
    e) užas, jesu li jebeno normalni?

f) nisam navijač Dinama.
  • Captain America
    17.9k
    Tvrdio je jedan korisnik na snetu (koji je spomenuo Jakira i Čačkea još u listopadu kad se Krkiju počela trest stolica) neki dan da traje borba za vlast u klubu i da će se na novom treneru vidit ko zapravo drma klubom. Jakir bi bio potvrda da su braća i dalje alfa i omega, Tomić bi bio kompromisno rješenje, a Kopić il neko treći potvrda da nemaju nikakvu vlast više i da neko drugi vuče konce.
  • Imamo Dinamo
    3.7k

Ma daj. Kad vidimo slike uprave u Medugorju ko mi moze rec da nisu gazde u klubu
  • reziser
    6.9k
    nadajmo se da je ovo s čačićem bacanje probnih balona....
  • Krizy
    46.1k
    Tko god vukao konce, nije prava osoba za vući ih.
    Lopovi, narkomani i fufice na sve strane al jasno je tko ih vuče.
  • Captain America
    17.9k
    Zna se da je Mamić htio Jozaka i kak je to završilo. Piso je i Lesički da je milicajac radio Jozaku probleme dok je Jozak još tu bio, a mislim i da je Lesički tad još bio glasnogovornik pa zna iz prve ruke.
  • Nino Bule
    14.1k
    Meni se stvarno Cacic price cine kao navlakusa da svi budemo zadovoljni s jakirom
  • Jaro
    7.7k
    ta borba zavlast je toliki fejk da nema nigdje... provizijaod tranfera ide u BiH, Vlatka ide u BiH,klub se vodi iz BiH...
  • Imamo Dinamo
    3.7k

Moguce, ali zasto onda uprava ide u BiH.. postoji sansa da si u pravu, ali ne vjerujem da Kreso moze ozbiljnije zaprijetiti Mamicima
  • Neki tip
    21.3k
    Ma mislim, Čačić nije lošiji trener od Kopića ili Krznara (malo njih jest). Ako ništa, ima više iskustva u stresnim situacijama i valjda može iznijeti 5 kola. Nisam ni mislio da će SAD dovesti nekoga tko bi veselio većinu i tko može biti dugoročno rješenje.

Kopić je mijenjao u 60., Čačić ne mijenja nikada, bar je predvidljivo. :monkey:

Ali, Čačić na klupi je isto što i predsjednica uprave u Čitluku na mezi s bjeguncima - sramota i dokaz (ako ikome treba) da to što mi i momčad malo lakše dišemo jer fizički nisu tu ne znači i da im ruke nisu na vratu kluba. Dave li dave...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.