Ne može sramotna sezona bit a dobili prvi puta dva kluba iz lige petice u jednoj sezoni.
Prezimili opet i to ne može bit sramotna sezona pa makar izgubili naslov jer nismo mi preplaćeni na njega. I trebamo ga izgubiti kad smo lošiji ali svi su loši pa nek mi osvojimo kao oni loši koje volim — Ludovic IX
Mi kad krenemo igrat i mljet i dalje imamo previše kvalitete da nam se itko udupre. I godinama smo tako osvajali prvenstva. Šta se promijenilo da pokušavamo igrati neki "kontrolirani nogomet" i sami sebi izbijamo adute iz ruku meni nije jasno — miro
protiv gorice...obavezno u vezu staviti par gojak-mišić, u napadu petković. — db-izbjeglica
Krenut bez klasicnog lijevog beka je dovoljan razlog da od vcrs imamo novog trenera. — Svi na Sjever
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.