• Imamo Dinamo
    4.2k

Dinamozag2
    Zona.dinamo
    Dinamomania.hr
    Dinamo_fanpage1986
    Dinamov_osvrtnik (transfere ne pogada ali ima solidne komentare)
    Dinamozg_muzej
    Sbdechec

Vjerojatno sam propustio par ali ovako ovih par mi je palo na pamet.
  • ZGBhoy
    1.8k
    Ak ima koga sa Njemačkog govornog područja predlažem gnkdinamozagrebdeutschland
  • marcio amoroso
    47.5k
    Na zoni predlažite samo zonu :joke:
  • maddaddam
    2.9k
    Najprije sam pomislio da je u igri onaj odvratni tovar :grin:SAS1987

62055755-marin-ljubicic.jpg

Ne znam, djeluje inteligentno, naocito, jos ga doli usporedjuju sa mbappeom, smijesi mu se vrhunski transfer... Jednostavno ne mozemo fulati sa njim :cool:

62055761-hajduk.jpg
  • Imamo Dinamo
    4.2k

Nakon koje je to utakmice da mogu i ja otic nasmijat se
  • maddaddam
    2.9k
    Nakon koje je to utakmice da mogu i ja otic nasmijat seImamo Dinamo

Sibenik, debi za drumske kokosare iz turskog vakta.
  • Keyser Soze
    17.3k
    dinamozagreb_history na instagramu jako dobra stranica s preko 2 tisuće zanimljivih objava o povijesti našeg kluba.
  • Navijač Dinama
    11.1k
    dinamozagreb_historynamodi grebza

Ako se ne varam tu stranicu vodi bivši forumaš ("Plavi Telefon") :smile:
  • Olmic
    5.5k
    Svakom novom tekmom Rijeke, Tomić po meni sve dalje od klupe Dinama.. Pa tu Rijeku našamara tko hoće...
  • Eduardo
    27.6k
    Ako je Drmić gotova stvar onda bi napadačka linija mogla izgledati prilično zanimljivo. Ivanušec 90% igra svoju zadnju sezonu u Dinamu, sumnjam da će Petković ići negdje... Slijedi li nam možda povratak u 4-2-3-1?

Drmić u špicu, Orša lijevo, Emreli desno i Petko na polušpicu? Jedan od dvojice Andrić/Jurić odlazi. Pretpostavljam da bi ti mogao biti Jurić, a Andrić ostaje kao neka treća ili četvrta opcija u napadu.
  • SAS1987
    19.2k
    Ivanušec 90% igra svoju zadnju sezonu u DinamuEduardo

Mogao bi on ostati do Katara. A i ozljeda je sigurno smanjila interes klubova.
  • xyz
    840
    Petkovića se mora riješiti ovo ljeto. On je štetočina za momčad sa svojim nezalaganjem... Ja bih Baturinu počeo stavljati na polušpicu.
  • Imamo Dinamo
    4.2k
    Ivanušec 90% igra svoju zadnju sezonu u DinamuEduardo

Neznam, mislim da bi mogao ostati jer ce klubovi htjet manje platit za njega
  • Maki17
    282
    Da Petko na polušpici je čista fantazija. To ne prolazi ni protiv dragovoljca
  • marcio amoroso
    47.5k
    Dinamo od prije nekoliko godina bi sigurno prodao i Ivanušeca i Šutala. Mene osobno ne bi iznenadilo da ostanu obojica do SP. Napad se treba prorijediti, i treba krenuti od najlošijih. Po meni se kao prvo treba riješiti Čopa, pa onda Kulenovića. Kada se njih riješi onda možemo o Andriću, Petku i Juriću.

Ja sam svoje mišljenje rekao davno, a to je da bi od postojećih napadačkih opcija ostavio samo Emrelija i Jurića. Ne računam tu krilne igrače, tu bi ostavio još Oršu i Špikića.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.