• Mali dioničar
    16.1k
    Dar s neba ????
    Evo kaj nam je taj dar s neba napravio, dolje na slici. Zbog njega nemamo dva u ligi prvaka.
    Ali

Znači za neuspjeh hrvatskih klubova u Europi je kriv trener koji je Dinamo uveo u proljeće u Europi nakon 20tak godina blamiranja sramotnim rezultatima u skupinama LP i EL?
  • Crusades1986
    13.4k
    Volim mentalne akrobacije.
  • Infinity
    16.6k
    Sta ovi u Rijeci i Hajduku nemaju nikakvu odgovornost? Bjelica je zasluzan sto je HNL prije par godina imao dva kluba u LP.
  • NORTE
    12.2k
    Ni mi nismo počeli navijati za VK Mladost kad je Dinamu išlo lošije.marcio amoroso
    VK Mladost je promašena usporedba, a i ne radi se o tome da klubu "ide loše". BBB su bojkotirali dinamo zbog Mamića 13 mjeseci.

Funcuti su sve ove godine pratili i KK Šibenik, prije su išli i na vaterpolo, a zadnjih godina i futsal. To su sve klubovi koji nose isto ime.
    A šta je ovo, da tovarski menadžer odlučuje o Šibeniku u rasulu, rastjeraju iskusne igrače i postave legendu Hajduka na klupu bez trenerskog iskustva koji otvoreno javno navija za mrskog rivala.

Otpor moćnome. Funcuti, a ne "dite puka".
  • Mali dioničar
    16.1k
    Sta ovi u Rijeci i Hajduku nemaju nikakvu odgovornost? Bjelica je zasluzan sto je HNL prije par godina imao dva kluba u LP.Infinity

Možda čovjek misli na ono kad je Bjelica s poluigračima velike Austrie Beč izbacio Dinamo iz play offa za LP.
  • marcio amoroso
    37.5k
    Ja mu iskreno nemam volje odgovarati. Nek se ne naljuti, ali jednostavno ne mogu.
  • Ali
    2.2k
    Decki pustite povijest, i Petko je bio najbolji centarfor hrvatske, pa ga sad tu svi pljuju da je los...

A kad kazem da je u sezoni 21/22 Bjelica jedan od glavnih krivaca jer nema hnl dva predstavnika u LP i to samo kao cista statistika na navod "dar s neba"

A o konstataciji kako je najbolji trener ove sezone isto sam rekao da pogledate ucinak Tomica vs Bjelica u sezoni 21/22, pobjede 25/21 za Tomica, njegaova ekipa je zabila vise +25 golova u usporedbi sa Osijekom, ukupna gol razlika u ovoj sezoni opet na strani Tomica i kao direktna usporedba izbacio ga je iz kupa u polufinalu , a i nemalo u ovim komparacijama je i nas izbacio u kupu dok se bjelko u istim kolu kupa mucio sa Slavenom...
    A na to sve dodajte, placu kako stozeru tako i igracima, pa na to jos i roster igraca... A da ne spominjem odnos prema sucima (direktne kradje sudaca u medjusobnim utakmicama na stetu Tomica...) a ovaj je opet bio gospodin i cestitao protivniku. Dok je bjelku kriv, savez, var, korporacija, kisno vrijeme, zuti kartoni , krivo dosudjeni auti, korneri...

A sad vi opet nastavite o proslosti... za sve u Dinamu mu skidam kapu, ali ove sezone nije napravio nista , realno u borbi za naslov je jos samo jer su nasi treneri lutali i tocka. A Osijek sa 10x manjim budgetom je igrao znatno bolje i atraktivnije sa nekim kulesevicem koji je bio pomocnik pomocnicima...
  • Infinity
    16.6k
    A Osijek bi bio favorit protiv Plzena? Kao da bi prolaz protiv CSKA nesto bitno promijenio.

Da se razumijemo. Ja smatram da Bjelica nije toliko dobar koliko neki misle, al ovo sto ti pises su gluposti.
  • Ali
    2.2k

Pa i dvije pobjede protiv cska bi donijele neke bodove...
    Pisem gluposti? Ja sam pisao samo brojke gola statistika. Ljudi gledaju na bjelka sa emocijama radi postignutih rezultata sa Dinamom a ne sadasnjosti i rezultata.

Cinjenica je da su madjari ulozili za hnl prilike ozbiljnu lovu a da nismo dobili kvalitetu, hnl je losiji nego prije, to i koeficijent potvrdjuje. Napeto je samo jer smo mi povlacili katastrofalne poteze kako u trenerskim lutanjima tako i to kaj smo prodali kompletan vezni red extra klase i vrhunskog fora (to dokazuju i u svojim novim klubovima) a oslonili se na to da ce gojak+misic+stefulj+andric+juric stvarati prilike i rjesavati utakmice. A to nebi ni u varteksu u 2.hnl...

Dar s neba.... sa 5 reprezentativaca na placi
  • Infinity
    16.6k
    Pa i dvije pobjede protiv cska bi donijele neke bodove..Ali

Bili bi 17. mozda

Ljudi gledaju na bjelka sa emocijama radi postignutih rezultata sa Dinamom a ne sadasnjosti i rezultata.Ali

Ja ga iskreno mrzim, ali i dalje mislim da pises gluposti. Eto Bjelica je kriv sto HNL nije u top 15, a kriv je zbog jednog dvomeca u pet sezona koliko se racuna. U tih pet sezona imali smo 21 izlet u Europu, 21 ispdanje i kriv je Bjelica zbog ispadanja od CSKA. Inace, u tih pet sezona Bjelica je ispao jos i od Benfice, pa i u grupi LP, od Basela. Ma istina, Bjelica je kriv, frajer pojma nema, u pet sezona ispao cetiri puta iz Europe. Pet moze reci, one jedne sezone je uspio ispasti dvaput.

Onako skroz nebitan podatak, al ajde kad vec pricamo o tom nesposobnjakovicu. Frajer je ovih pet sezona osvojio samo nekih 20-25% bodova od svih bodova koje su HNL klubovi osvojili u Europi. Od 15-20 trenera on uzeo negdje cetvrtinu bodova sam. Sramota. Mozda HNS treba za ovakve imati neko pravilo, u suprotnom tonemo sve dublje i dublje.
  • db-izbjeglica
    15.9k
    Po reakcijama ljudi... Meni je fascinantno da ima onih koji smatraju da magarad još uvijek ima realne šanse za naslov. "treba dobit svih 7 utakmica" pa jbt kad je hajduk zadnji put napravio niz od 7 pobjeda u hnl-u? Kao, neš ti zahtjeva, peace of cake...a još igraju 2 puta sa dinamom i jednom sa rijekom...

Moguće je....kao što je moguće i da dinamo ima i 7 poraza do kraja, ali koliko je to realno?

Po meni, ako pričano o nekakvim realnim sferama, sada imamo dvoboj osijeka i dinama do kraja sezone.
  • marcio amoroso
    37.5k

A gle, do zaostale utakmice će se i njih gurati u tu utrku.
  • Mali Zeus
    14.2k
    Decki pustite povijest, i Petko je bio najbolji centarfor hrvatske, pa ga sad tu svi pljuju da je los...Ali

Prvo kažeš da je Bjelica kriv što nemamo 2 predstavnika u LP (bizarno, da se blago izrazim), a onda da pustimo prošlost.
    Što onda od tog dvoje?
  • Praskaton
    2.5k
    U zaostalom derbiju imamo priliku i tovare izbacit iz te utrke o prvaku mada su im sanse i sad minimalne al postoje s obzirom na nasu igru.Osijek nam je najveci problem sto odmiče sezona kraju sve su nam veca prijetnja jer drze prikljucak..Za nadat se da ce ipak negdje prosut bodove.
  • Mali Zeus
    14.2k
    Realno svi se vuku i svi su jedva u borbi, tj. i dalje borba tko je najmanje loš. Sad je Rijeka def otpala, Hajduk još ima šanse, ostalo je na Dinamu i Osijeku najviše, ali i mi i oni još možemo kiksati što opet može vratiti Hajduk u igru, plus naravno derbi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.