• db-izbjeglica
    15.9k
    Računica: "Uvijek je lijepo doći u hram nogometa. Nadam se da će ovaj gol u zadnjim minutama pogurati Hajduk prema naslovu prvaka."namodi grebza

Ajd sad zamislite da to kaže trener bilo kojeg kluba nakon utakmice s dinamom. Recimo, trener gorice onomad kad su primili gol pred sam kraj utakmice.
  • NORTE
    12.2k
    Trener Šibenika je legenda Hajduka, bez ikakvog trenerskog iskustva, a novi ljudi u/oko NK Šibenik žele pretvoriti klub u filijalu Hajduka.
  • marcio amoroso
    37.5k
    Kombinacija oproštenog žutog ćeli i izjava Računice bi da se desila nekom drugom dovela do istupanja iz lige pravednika. Kao što izbjeglica reče, samo zamislite šta bi se desilo da je to izjavio trener Gorice nakon gola Dinama u zadnjim minutama. Samo si probajte to zamisliti.
  • db-izbjeglica
    15.9k
    sve je to meni jasno i iskreno, boli me ona stvar što izjavljuje...ali ovo je stvarno ponižavajuće za navijače šibenika. imali smo dosta primjera kada su treneri koji navijaju za neki klub bili na klupi drugog kluba , al su opet zadržali ozbiljnost, profesionalnost i poštovanje prema klubu koji ih plaća, kao i prema navijačima.

pogotovo što su nedavno iz tog istog kluba potjerali par ljudi zbog navodnog problematičnog ponašanja.
  • Nino Bule
    14.5k
    Da za puno manje su potjerali jakolu i bacelic grgica koji su im bili prvotimci i nositelji iskustva u ekipi. Nazalost nista nece racunici bit, najvise mi je zao navijaca sibenika jer bas teske dane prolaze.
  • Neki tip
    21.3k
    Nit profesionalno niti sportski. Dean Računica se popišao po sportu, po svom klubu i navijačima, a po sebi najviše, mada toga vjerojatno nije svjestan.

Baš smo se svakakvih izjava u 30 godina HNLa naslušali, ali ova ide pri sam vrh najjadnijih.
  • db-izbjeglica
    15.9k
    ne znam jesmo ikad imali izjavu TRENERA ili funkcionera nekog kluba u kojoj izražava "želje, čestitke i pozdrave" o ishodu prvenstva koje nemaju veze sa klubom u kojem je zaposlen.
  • kinfa95
    489
    Nebi bio problem da je rekao da želi hajduku sreću u utrci za naslov, ali ne možeš reći da se nadaš da će ih gol zbog kojeg je tvoja ekipa izgubila pogurati prema naslovu prvaka
  • db-izbjeglica
    15.9k
    i sa srećom je neprofesionalno...
    ako te netko pita, a njega uopće nitko ništa nije pitao o utrci za naslov...kažeš da ti i klub priželjkujete uzbudljivu, zanimljivu i fer završnicu pa nek u konačnici pobjedi najbolji.

to je normalan, diplomatski odgovor trenera bilo kojeg profesionalnog kluba.
  • NORTE
    12.2k
    najvise mi je zao navijaca sibenika jer bas teske dane prolaze.Nino Bule
    Imaju druge sportove u gradu, zašto pratiti propalu filijalu Hajduka?
  • marcio amoroso
    37.5k
    Imaju druge sportove u gradu, zašto pratiti propalu filijalu Hajduka?NORTE

Ne možeš tako jbg. Ljudi su vezani za svoj klub kao što smo mi za Dinamo. Ni mi nismo počeli navijati za VK Mladost kad je Dinamu išlo lošije. Tako se to ne radi.
  • Nino Bule
    14.5k

Pazi sta govoris imamo tu i sibencane, druga stvar cak i da ne simpatiziram sibenika draze mi je da oni igraju prvu hnl nego neki dragovoljci, rudeši, dubrave, a ako ih ovako nastave vodit oni ispadaju glatko sljedece sezone.
  • Oluja
    4.5k
    Imaju druge sportove u gradu, zašto pratiti propalu filijalu Hajduka?NORTE

Jesmo li mi prestali pratiti Dinamo kad su mu ukrali ime i grb, jesmo li ga prestali pratiti kad su nam ga skoro u potpunosti ukrali ili smo se borili da opet bude nas? U Zagrebu ima dovoljno sportova da smo mogli pronaci nesto drugo i prekriziti Dinamo.
  • Nino Bule
    14.5k
    Poveo osijek golom caktasa
  • vjeko1701
    9.4k
    Nije loš Slaven samo al ne vjerujem da će do bodova.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.