• Nema zaleđa Mikića
    1.6k
    oni su brunu marića pozvali u dnevnik da objašnjava jučerašnje suđenje. :rofl:db-izbjeglica

Čudi me da nisu Beusana pozvali.
  • Jaro
    7.7k
    sutra ce vjerojatno posto Maric nije zadovoljio.
    Bome i Strahonja iznenadio (uz naravno jedan ako...)
  • Mr Anderson
    8.7k
    Nije Caki namjerno promašio. Gledao sam par puta, jednostavno se prebrzo zaletio za izvest panenku pa mu se lopta previše digla. A Kalinić je već otišao po jagode dolje desno.
  • Imamo Dinamo
    3.7k
    E j*biga. Tomic produzio ugovor s Rijekom

Aha sad vidim napisao kolega vec na drugih temi
  • NORTE
    12.2k
    Osijek nema webshop? Kao u izradi je? Ne mogu vjerovat da su u klubu koji puca na sam vrh i pun je mađarske love toliko neozbiljni.
  • Krizy
    46.5k
    Evo kako stojima u slučaju da na kraju sezone bude odlučivao međusobni omjer:

Osijek 1-1-1 (3-2)
    34. kolo: Dinamo - Osijek (7.5.)
    Za bolji međusobni dovoljno i remizirati. Poraz bi značio lošiji međusobni omjer.

Rijeka 1-2-0 (8-6)
    30. kolo: Rijeka - Dinamo (10.4.)
    Za bolji međusobni dovoljno i remizirati. Poraz od 3 razlike bi značio lošiji međusobni omjer.

Hajduk 0-1-1 (0-2)
    9. kolo: Hajduk - Dinamo (20.4.)
    36. kolo: Dinamo - Hajduk (21.5.)
    Za bolji međusobni moramo dobiti obe ili jednu dobiti 3 razlike a drugu remizirati.
    I samo jedan poraz bi značio lošiji međusobni omjer.
  • Imamo Dinamo
    3.7k
    Kaj se ne gleda gol razlika prije medusobnog omjera
  • Krizy
    46.5k
    Prema propozicijama natjecanja u tom slučaju gleda se gol-razlika, ali druga je priča ako je riječ o pozicijama koje odlučuju o pobjedniku, ispadanju ili plasmanu u europska natjecanja.

U tom slučaju jedini kriterij je međusobni omjer klubova koji imaju isti broj bodova i to po sljedećem redoslijedu:

– broj osvojenih bodova u međusobnim susretima

– gol-razlika u međusobnim susretima

– broj postignutih golova u gostima u međusobnim susretima (u slučaju s dva izjednačena kluba)

– broj postignutih golova u međusobnim susretima (u slučaju tri ili više izjednačena kluba)
  • NitkoBitan
    19.1k
    Javljaju mediji da se iza Uskrsa vjerojatno ukidaju covid potvrde za sve dakle nema vise 50% bez covid potvrdi nego pun kapacitet kao prije pandemije. Madzar na aparatima :smile:
  • Imamo Dinamo
    3.7k

Aha hvala, krivo sam mislio :lol:
  • maddaddam
    2.9k
    Šef hrvatskih sudaca Bruno Marić rekao je u razgovoru za Novu TV kako bismo od iduće sezone u HNL-u mogli gledati i strane suce. Nije htio otkriti imena, no spekulira se o Slovencu Slavku Vinčiću te Rumunju Ovidiu Hateganu, nositelju UEFA-inog elitnog statusa. U konkurenciji su i suci iz Austrije, Mađarske i Izraela. Marić je potvrdio da se ta ideja tehnički ne može realizirati prije početka sljedeće sezone.
  • Mr Anderson
    8.7k
    To bi bilo dobro. Pošto jedini igramo ozbiljne utakmice u Europi, mi ćemo se lako prilagoditi kriteriju. Za druge baš nisam siguran.
  • deda
    34.1k
    I ja bih to volio. Da padne zadnji alibi nesposobnosti nekih.
  • Captain America
    18k
    Hategan je imao srčani prošli tjedan, pitanje je kakva je budućnost sudačke karijere.
  • NORTE
    12.2k
    Šef hrvatskih sudaca Bruno Marić rekao je u razgovoru za Novu TV kako bismo od iduće sezone u HNL-u mogli gledati i strane suce.maddaddam
    Podržavam, dovesti i strane Var suce. Hnl raste i nije u redu da se priča o sucima.

Iako, što Lukša zatraži to Kustić odobri. Vrime je.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.