• Carrasco
    6.8k
    Hahahahha mogu se kladit da retardi iz uprave nisu pogledali nijednu utakmicu Dnipra ove sezone kao i utakmicu Istre kad je Šutalo bio na posudbi pa su ga skoro dali Rijeci za Štefulja uz milijun eura :lol:
  • Mr Anderson
    15.6k
    A dobro, iskreno Đurasek i nije igrač koji bi donio kvalitetu više. Solidan igrač, ali ništa bolji od ovih koje već imamo u vezi.
  • Captain America
    20.4k
    Jel itko očekivao da će magare na klupi donijet ispravnu odluku? Imaš bolnicu u vezi, sam priznaš da ti nije ugodno kod svakog starta na Ademija i pruži ti se iznenada mogućnost povećat kadar i ti to odbiješ.
  • flexXy
    3.1k
    Gojak, Tolic, Misic, Ademi i vracaju se Ivanusec i bulat za mjesec dana max. Na toj poziciji su i Petkovica poceli opet gurat, stvarno msm da je rotacija dovoljna na toj poziciji. Durasek nek dode na ljeto i izbori se za poziciju, ovak nije fer prema igracima u kadru a nebi se ni stigao uigrat a vec bi bio kraj sezone.
  • Imamo Dinamo
    4.2k
    Jeli nama onda dolazi Đurasek na kraju sezone? On je bio nas igrac na posudbi pa neznam kako ovo funkcionira
  • xavier
    12.1k

Stvarno misliš da je Kopić taj koji odlučuje o tome koji će igrač doći? :chin:
  • Captain America
    20.4k
    Da ga je htio, sumnjam da ne bi ostao.
  • SAS1987
    19.2k
    Drago mi je da je Đurasek došao u ligu nacije koja je remizirala sa svjetskim doprvacima :lol: Sad mu je prilika da se dokaže jer ak ne bude uvjerljivo najbolji veznjak u slovenskoj ligi onda po meni nema ništa za tražiti u Dinamu.
  • Eduardo
    27.6k
    Igli Tare je sportski direktor Lazia.

• xyz
    840
    Bit će toga još
  • marcio amoroso
    47.5k
    Mislim da je njima već preskup. On se sutra može prodati za 15 milijuna, a oni to ne plaćaju.
  • Nolifer
    13.6k
    Prvo bi trebali naći zamjenu za Šutala, onda neka ide dalje. Jer ako ode Šutalo, ostati će rupa u obrani
  • NB86
    17.4k
    Ma kakvi talijani, nista s njima. Romu su navodno ameri preuzeli i oni uredno placaju, ovi ostali uvjek milijun rata, posudbe s pravom otkupa, itd.
  • Crusades
    20.5k
    On će u Njemačku ili Englesku.
  • Mr Anderson
    15.6k
    Stigne on još van...barem još sljedeću sezonu bi trebao ostati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.