• superhik
    11.2k
    Dinamo je po uspješnom dodavanju u zadnjoj trećini terena na osmom od dvadeset mjesta.
    HNL je na 17. od 20. mjesta.

1648143981725-SPF3-1.png
  • Infinity
    16.5k
    Ja pomislio da smo igrali neku prijateljsku u ovoj stanci :lol:
  • LovroZG
    1.3k
    I ja isto. Zgodan clickbait. :rofl:
  • Imamo Dinamo
    3.7k
    ejva0ahyx969iovl.jpg
    Maro Katinic, mladi stoper Dinama.
  • Imamo Dinamo
    3.7k
    Tvrdim da bih bio prvak sa svakim Dinamom u zadnjih nekoliko godina, ali ajmo zamijeniti uloge pa da vidimo što bi ti treneri napravili u situacijama u kojima sam se ja nalazio. To bih baš volio vidjeti. - Samir Toplak, preuzeto s indexa

Kakvog smo mi trenera mogli imat da je uprava imala muda za uzet ga..
  • Mališan
    1.8k
    Kakvog smo mi trenera mogli imatImamo Dinamo

Lošeg. Na van simpatičan i karitmatičan, dobar kratkoročno za razbudit uspavane glave i galvanizaciju, a dugoročno razjebe svaku svlačionicu u kojoj se nađe. Izvodil je pizdarije i u Interu i bio u svakakvim talovima. Dobar je po meni taman za ovakve uloge kakve dobiva, niš više od tog.
  • Imamo Dinamo
    3.7k

Ovo mu je prva situacija di ima nekakav klub i vec je dobro krenulo. Vrijeme ce reci hoce li razjebat svlacionicu i kakvi ce biti rezultati pa cemo vidjeti tko je u pravu..
  • Nino Bule
    14.1k
    Kakav toplak, dosta je ucenja na dinamu. Pare na sunce i dovest strucnjaka
  • Jaro
    7.7k
    Tvrdim da bih bio prvak sa svakim Dinamom u zadnjih nekoliko godina, ali ajmo zamijeniti uloge pa da vidimo što bi ti treneri napravili u situacijama u kojima sam se ja nalazio. To bih baš volio vidjeti. - Samir Toplak, preuzeto s indexaImamo Dinamo

Ovo tvrdim i ja... nis losiji nebi bio u hnlu umjesto jurcica, cacica, krznara, ivankovica i inih jebivjetara koji su imali momcad 10-100 putabolju od ostatka lige... s istima u europi nisu napravili nista... Toplak nebi bio nis losiji, ali bojim se ni bolji... a ovi u interima, cibalijama, varazdinima i lokomotivama? Ne bih dao ruku u vatru da bi ih spasili ko Toplak...
  • Baneki
    746
    Pa većina HNL trenera misli da bi s Dinamom bili prvaci, Toplak je to samo na glas rekao. I dobro kaže, pitanje je što bi Dinamovi treneri napravili s ekipama koje je on vodio
  • xavier
    12.1k

Bacim jutros pogled na postove od jučer i ti na dvije teme zazivaš Toplaka za trenera te pišeš kako "Mamić nije loš izbor" i kako "nije problem ako malo krade".

Što sve čovjek neće pročitati :yikes:
  • Imamo Dinamo
    3.7k

Nenenenenenenenenenenenene i ne :lol: :lol: :lol:

Nisam ja rekao da Mamic nije los izbor i da nije problem ako malo krade nego sam gledao iz drugog kuta. Kradu i ovi, nema sanse da nisu, znaci dode nam na isti k*rac. Ali ovi su nesposobniji od njega za pronaci ljude. I dodao sam na dnu Nova uprava>Mamic
    Mozda je sad jasnije sto sam htio reci :lol:
  • The Undertaker
    5.8k
    Meni je nekako nategnuta priča da je trenutna Uprava samostalna. Čisto sumnjam da bitne odluke donose bez instrukcija iz Međugorja a kamoli da im se suprostavljaju. Već bi bilo neke reakcije, makar preko "prijateljskih" medija.
  • immerwieder
    1.4k
    zato i jesu i dalje uprava jer nisu samostalni,
    pa cijela skupština je na platnom spisku iz međugorja
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.