• superhik
    12k
    Dinamo je po uspješnom dodavanju u zadnjoj trećini terena na osmom od dvadeset mjesta.
    HNL je na 17. od 20. mjesta.

1648143981725-SPF3-1.png
  • Infinity
    19.5k
    Ja pomislio da smo igrali neku prijateljsku u ovoj stanci :lol:
  • LovroZG
    1.3k
    I ja isto. Zgodan clickbait. :rofl:
  • Imamo Dinamo
    4.2k
    ejva0ahyx969iovl.jpg
    Maro Katinic, mladi stoper Dinama.
  • Imamo Dinamo
    4.2k
    Tvrdim da bih bio prvak sa svakim Dinamom u zadnjih nekoliko godina, ali ajmo zamijeniti uloge pa da vidimo što bi ti treneri napravili u situacijama u kojima sam se ja nalazio. To bih baš volio vidjeti. - Samir Toplak, preuzeto s indexa

Kakvog smo mi trenera mogli imat da je uprava imala muda za uzet ga..
  • Mališan
    1.9k
    Kakvog smo mi trenera mogli imatImamo Dinamo

Lošeg. Na van simpatičan i karitmatičan, dobar kratkoročno za razbudit uspavane glave i galvanizaciju, a dugoročno razjebe svaku svlačionicu u kojoj se nađe. Izvodil je pizdarije i u Interu i bio u svakakvim talovima. Dobar je po meni taman za ovakve uloge kakve dobiva, niš više od tog.
  • Imamo Dinamo
    4.2k

Ovo mu je prva situacija di ima nekakav klub i vec je dobro krenulo. Vrijeme ce reci hoce li razjebat svlacionicu i kakvi ce biti rezultati pa cemo vidjeti tko je u pravu..
  • NB86
    17.1k
    Kakav toplak, dosta je ucenja na dinamu. Pare na sunce i dovest strucnjaka
  • Jaro
    10.7k
    Tvrdim da bih bio prvak sa svakim Dinamom u zadnjih nekoliko godina, ali ajmo zamijeniti uloge pa da vidimo što bi ti treneri napravili u situacijama u kojima sam se ja nalazio. To bih baš volio vidjeti. - Samir Toplak, preuzeto s indexaImamo Dinamo

Ovo tvrdim i ja... nis losiji nebi bio u hnlu umjesto jurcica, cacica, krznara, ivankovica i inih jebivjetara koji su imali momcad 10-100 putabolju od ostatka lige... s istima u europi nisu napravili nista... Toplak nebi bio nis losiji, ali bojim se ni bolji... a ovi u interima, cibalijama, varazdinima i lokomotivama? Ne bih dao ruku u vatru da bi ih spasili ko Toplak...
  • Baneki
    812
    Pa većina HNL trenera misli da bi s Dinamom bili prvaci, Toplak je to samo na glas rekao. I dobro kaže, pitanje je što bi Dinamovi treneri napravili s ekipama koje je on vodio
  • xavier
    12.1k

Bacim jutros pogled na postove od jučer i ti na dvije teme zazivaš Toplaka za trenera te pišeš kako "Mamić nije loš izbor" i kako "nije problem ako malo krade".

Što sve čovjek neće pročitati :yikes:
  • Imamo Dinamo
    4.2k

Nenenenenenenenenenenenene i ne :lol: :lol: :lol:

Nisam ja rekao da Mamic nije los izbor i da nije problem ako malo krade nego sam gledao iz drugog kuta. Kradu i ovi, nema sanse da nisu, znaci dode nam na isti k*rac. Ali ovi su nesposobniji od njega za pronaci ljude. I dodao sam na dnu Nova uprava>Mamic
    Mozda je sad jasnije sto sam htio reci :lol:
  • The Undertaker
    8.7k
    Meni je nekako nategnuta priča da je trenutna Uprava samostalna. Čisto sumnjam da bitne odluke donose bez instrukcija iz Međugorja a kamoli da im se suprostavljaju. Već bi bilo neke reakcije, makar preko "prijateljskih" medija.
  • immerwieder
    1.6k
    zato i jesu i dalje uprava jer nisu samostalni,
    pa cijela skupština je na platnom spisku iz međugorja
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url