• cron1ck
    1.7k
    PAROVI ČETVRTFINALA LIGE PRVAKA:

Chelsea (Eng) - Real Madrid (Špa)

Manchester City (Eng) - Atletico Madrid (Špa)

Villarrreal (Špa) - Bayern Munchen (Njem)

Benfica (Por) - Liverpool (Eng)
  • Krizy
    46.5k
    Trinaesta pobjeda Zrinjskog zaredom, Bilbija zabio 14. utakmicu zaredom (21 gol u tih 14 utakmica), od čega 5 puta jedine golove na utakmici.
    Zrinjski prvi sa 60 bodova, gol-razlikom 53-9 i 19 bodova više od drugoplasiranog, uz utakmicu više.
    Srušen rekord po broju pobjeda zaredom u ligi.
  • immerwieder
    1.4k
    Nürnberg-Dresden 1;1,
    gol za Nürnberg zabil Nürnberger
  • Olmic
    3.7k
    Daleko sam od simpatizera Barcelone, ali sad pod Xavijem izgledaju baš fino
  • Nino Bule
    14.5k
    Ovako sam ja zamisljao da cemo mi tovare liznut na poljudu ...
    Ako nista ova barca budi nadu da i mi s novim trenerom mozemo preko noci postat jebena ekipa.
  • Ludovic IX
    7.4k
    Xavi je najzaslužniji ali nije mu ni Ancelotti odmogao. iskreno, neznam što je mislio sa modrućem naprijed. pa on mora donest loptu naprijed a ne da čeka loptu. s time je sjebo sredinu a posredno i obranu jer su oni izgledali ko da su se jučer upoznali. ili jebeno napili, barem, dan ranije
  • Mali Zeus
    14.2k
    1_JOTA2.jpg

Zaleđe ili ne?
  • Jaro
    7.7k

- The VAR uses the angle which is best for the tech and produces the clearest result
    - Jota is offside WITHOUT the tolerance level (lines touch)
    - When it's this close, only defensive line is shown for clarity (no overlapping lines)
    - Remember, our eyes can't work out perspective

A player in the forefront of a 2D image will usually appear further forward than a player behind on close calls.

It's about perspective and how our eyes read an image.

Also, it doesn't matter which angle the VAR used, as the tech is mapped to the pitch on all angles.

U Engleskoj ne koriste ovu HNL jeftinu verziju VARA.
    i dodatno

And a reminder that we won't have to deal the perspective issue for offside much longer.

Hawk-eye semi-automated VAR offside visualisation is arriving for the World Cup, and into leagues for 2023-24.
    naravno, upitno je kad ce (i hoce li ikada) nasi kupiti ovu buducu (oko sokolovo) verziju
  • Krizy
    46.5k
    Odlično to radi Ajax
  • Krizy
    46.5k
    Jel bi Zrinjski mogao igrati skupine u Mostaru, ako ne - jel bi mogli biti domaćini u Hrvatskoj?
    Ako netko zna. Bilo pitanje na snet ali nitko nije odgovorio pa me baš zanima.
  • Bosna86
    11.8k
    Ne može… Od trećeg pretkola igraju u Širokom, poslije jedino mogu u Zenici
  • Infinity
    16.6k
    Van drzave igras samo u slucaju rata i slicno. Dali bi im da igraju Ligu prvaka i u Mostaru da u BiH nema boljih stadiona. Ni Bilino polje nije cat4 nego cat3 kao sto je i Pecara cat3, ali BP zadovoljava vise uvjeta za cat4 nego Pecara i to je za sve klubove u drzavi jedina opcija za domaci stadion u slucaju da udju u grupnu fazu.

Iskreno, nije mi zao nikoga, osim Sirokog, Veleza i Zeljeznicara koji jedini ulazu neki k* u infrastrukturu. I Borac je to digao malo prije par godina, al nije top razina, mada im je stadion izgledom OK, al mogli su realno zavrsiti cat4. Od Zrinjskog su vise ulagali neki nizeligasi.

Mozda bi UEFA mogla napraviti presedan, mozda bi im dozvolila da igraju cak i na Pecari, ipak je BiH multietnicka drzava i pazilo bi se da se izbjegnu moguci problemi, pogotovo ako ovi udju u KL pa se nece toliko gledati na bljestavilo ili da ih posalju u Hrvatsku. UEFA je vec jednom prisilila Andoru da bude domacin u Spaniji zbog lose infrastrukture pa su onda napravili onaj mali stadioncic. Njima je to bila kazna, Zrinjskom bas i ne, mada su njima i Split i Zenica podaleko i u svakom slucaju ce im sve osim Pecare biti kazna za neulaganje u infrastrukturu.
  • Mali Zeus
    14.2k
    Zrinjski nema pa ne ulaže ili?
  • Infinity
    16.6k
    Vise vole uloziti u ekipu nego u infrastrukturu. Ja sam na to alergican. Jasno je svima da cemo i mi jako brzo igrati negdje van Zagreba i iskreno mi nije zao ni 1%, zasluzili smo. Naravno da tu ima jako puno politike, al mi smo zadnjih deset godina uprihodili pola milijarde eura, a pitanje stadiona se rjesava lajuci okolo preko novinara. Tek sad se pocelo sastajati s Gradom i slicno.

Zrinjski je napravio onaj najgluplji krov koji se moze napraviti i sredili su vip lozu tu. Mislim da imaju cat2. Na istoku imaju klasicno stajanje koje je zatvoreno svaku europsku utakmicu, a tu su morali srusiti to i uraditi novu tribinu koju vremenom mozes uredjivati. Imaju atletsku stazu koja tom gradu nije ni neka nuzda, jer par metara dalje imaju kompleks od nekog faksa koji tu ima stazu i koriste je rekreativci. Zelim reci da oni na svom stadionu imaju prostora za top stadion, ali se sve svelo na malo dotjerivanja vip loze.

Zalosno je da ce tu Velez od prazne livade prije doci do nekog stadiona nego Zrinjski koji je imao nesto za pocetak. Istina da je ove nuzda natjerala, a i da je prazna livada bolja od Bijelog brijega, jer je realno kompletan za srusiti, al tu se dalo uraditi nesto jako pristojno za BH prilike.
  • superhik
    11.3k
    Najćešči rezultati u utakmicama

rez-2.png
    rez.png
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.