• Neki tip
    21.3k
    Majer gol ili asist svakih 110 minuta u Ligue 1.
    (3 gola i 7 asistencija)
    Krizy

Mislim da nitko ne voli biti u krivu ni oko čega.

Međutim, samo teškom zlobniku bi moglo biti krivo što je ovaj momak, unatoč brojnim suprotnim prognozama (mojoj svakako) - zaista uspio.

Naravno da mu karijera može poći i nizbrdo, ali samo nekim nespretnim spletom okolnosti ili samozadovoljstvom već postignutim. Prvo mu nipošto ne želim, a u drugo ne vjerujem - jer očito ima (i) glavu. I strpljenje u Dinamu i odluka da ode u ligu za koju bih odmah nakon PL rekao da je najgora moguća za njega, a koja se pokazuje ispravnom, dosta govore o tome da vjeruje u sebe i da zna kuda ide.

Jako, jako mi je drago da mu ovako ide. Majer je prvi igrač čiji je dres Dinama moj sin poželio (i dobio), s tim da je moja pomisao tada bila - pa gdje njega nađe.. :lol:

Da ne duljim, između Luke i Luke (Sučića, ako se bude dobro razvijao), neka 10ku u Hrvatskoj nosi Lovro. Ponosno bih i ja nosio taj dres.
  • Blue98
    742

Sin ti ima dobar ukus za igrace, mozda bude novi andy bara
  • marcio amoroso
    37.5k
    neka 10ku u Hrvatskoj nosi Lovro.Neki tip sa Zapada

Mislim da će Kova dobiti desetku kad Modrić ode.
  • Neki tip
    21.3k
    vjerojatno, da, ali šta bi mu falilo i da 8icu zadrži.. :smile:
  • Baneki
    746
    Za Majera sam i ja pogriješio, nije teško to priznati. Nije mi se sviđala njegova indolentnost u fazi obrane, ali je uvijek imao loptu s "očima" u napadu. Sad se vidi da zamjenu za njega baš i nemamo, barem još neko vrijeme dok mlađi talenti ne stasaju.
  • striko
    1.7k
    dinamo U-19 iz 2015-te godine.
    275568936_2529845453813567_5149714133703608432_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_eui2=AeGZPRT-Rg43VYx8eBrXk1CO64rLR-J0n1nristH4nSfWc1wyiUwN7Vtapxa2UDnJ9E&_nc_ohc=S-_GtRh_QFUAX_igyte&_nc_oc=AQkfcb-kh5qLeCdu6BBRveNnhOGNpsrxes0QWu3dgqCRivBaxXNQvvDIomA727AA_NY&_nc_ht=scontent.frix7-1.fna&oh=00_AT_BJcaFxgwS8JYmraUUGxW6vj7soTyyEPj9TCTm8wQZHw&oe=62352AB4
  • Papastrumf
    12.9k

Nije baš uobičajeno da toliko igrača iz jedne u19 momčadi ostvari već zavidne karijere.
  • marcio amoroso
    37.5k

Baš zanimljivo. Ne znam gdje igra Hudećek, ali svi ostali su u najmanju ruku prvoligaški igrači, a neki zvijezde.
  • striko
    1.7k

Zato sam i postavio sliku. Šteta za Šunjića da se zadovoljio Championshipom.
    Volio bih njega i Moru gledati sljedeću sezonu u dinamu
  • Neki tip
    21.3k
    Ne znam gdje igra Hudećekmarcio amoroso

Ni više ni manje, nego u dedinim Ždralovima.. :)
  • deda
    34.1k
    Yep
  • Eduardo
    21k
    Ivan Prelec preuzeo danski Vejle, momčad koja se bori za ostanak i na posljednjem je mjestu Superlige.
  • Guinness
    2.3k
    Ima tko savjet kako najjednostavnije naći sve strance koji su igrali kod nas? Postoji li negdje neki popis?
    Palo mi napamet na hrnogomet po zemlji tražiti svakog, ali ako netko ima bolje rješenje/izvor neka javi.

U načelu nije niti bilo stranaca, izuzev exyu zemalja, do raspada i početka HNL-a, ili sam u krivu?
  • Ludovic IX
    7.4k
    ja se sjećam Medforda i Gonzalesa u dinamu - dva igrača koji su igrali u jugoligi za dinamo.. došli poslije svjetskog u Italiji.
  • Eduardo
    21k
    Ima tko savjet kako najjednostavnije naći sve strance koji su igrali kod nas? Postoji li negdje neki popis?
    Palo mi napamet na hrnogomet po zemlji tražiti svakog, ali ako netko ima bolje rješenje/izvor neka javi.

U načelu nije niti bilo stranaca, izuzev exyu zemalja, do raspada i početka HNL-a, ili sam u krivu?
    Guinness

Baci pogled na Wiki. Skroz na dnu stranice.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.