• Captain America
    18.7k
    Dani je prvi naš igrač nakon dugo vremena za kojeg sam gotovo siguran da će se vratiti i obući sveti dres u budućnosti.
  • Fićo1986
    1.1k
    nema se kaj dodat,Dani velik si
  • superhik
    11.7k
    U Zagrebu navijačka vojska modrih često zaziva njegovo ime. Nisu ga zaboravili…

“To me ispunjava jer znam da sam ostavio trag. Drago mi je jer su vidjeli da sam za Dinamo ostavljao srce na terenu. Uostalom, ne trebam tebi pričati što za mene i moju obitelj znači Dinamo. U našoj obitelji uvijek se s posebnom emocijom odnosilo prema tom klubu. Otac je bio najveći navijač Dinama, ja sam ga prestigao u toj emociji kada sam prvi puta stavio dres na sebe. To je tako i tako će i ostati”, tumači Gavranović čije će riječi potkrijepiti fotografija koju napadač ima na WhatsApppu. Kćer Leonie u dresu Dinama s brojem 11.

Gavranović će u nedjelju sigurno biti pred malim ekranom. Kayseri igra svoju utakmicu u ranom terminu…

“Naravno da ću gledati. Vjerojatno ću u mislima i igrati na Poljudu u plavom dresu. Uf, jako sam volio igrati te utakmice. Svaku sam volio igrati, ali poseban je bio osjećaj istrčati protiv Hajduka. Taj adrenalin, motivacija. Priželjkujem dobru utakmicu, bez nekih repova”.

Rekao je Mario Gavranović za Germanijak.
  • Eduardo
    21.7k
    Hrvatskog reprezentativnog lijevog beka ove zime već se povezivalo s engleskim velikanima Chelseajem, Arsenalom i Tottenhamom, a sada su se u priču umiješali i Talijani.

Juventus i Napoli iskazali su interes za Sosu, kako navodi Calciomercato pozivajući se na izvore iz Njemačke. Oba kluba traže lijeve bekove, a Sosa je i jednima i drugima pri vrhu liste.
  • Krizy
    48.6k
    Gavranović opet zabio :fire:
  • Krizy
    48.6k
    Majer gol protiv Lyona
  • Blue98
    748
    Majer također asistiro za 4. gol
  • deda
    34.3k
    Naš bivši kadet i junior Marko Kolar zabio za Wislu Plock u pobjedi 1-0
  • Dragon1Warrior123
    3.4k
    Koliko god mi Bjelica bio drag zbog ovog sto je postigao u Dinamu, vec mi polako počinje ić na živce sa izjavama, lik je ko Brbić posto. Svi krivi osim njega, baš de ponaša ko seljačina od kad je otišao u Osijek...
  • marcio amoroso
    38.3k

Dosadan je. Gorica ih je sinoć u prvom poluvremenu pojela, a uložila je 15 puta manje od njih. Nek se poklopi po ušima.
  • Crusades
    14.2k
    Baš to, meni je on jako visoko na ljestvici zbog svega kaj je napravio ali počeo je pretjerivat. Za jučer mu apsolutno nitko ne može bit kriv osim njih samih. Beli je u prvom poluvremenu mogao zabit 2 komada bez problema.
  • Krizy
    48.6k
    Majer gol ili asist svakih 110 minuta u Ligue 1.
    (3 gola i 7 asistencija)

Više asistencija imaju samo:
    Messi - 11 (339' više od Majera)
    Mbappe - 10 (1031' više)
    Payet - 9 (987' više)
    Clauss - 9 (1181' više)
    Guendouzi - 8 (1224' više)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.