• Papastrumf
    17.7k
    Sutra presica u 12:00. Predstavljanje nove strukture sportskog odjela. Gasim svjetlo i laku noć.
  • xavier
    12.1k

Potpis.

Koliko god su mi i svi drugi gadljivi, jednostavno ne mogu prihvatiti da Zoki Mamić može ponovo biti i fizički u klubu. Za koji dan će on nama pričati o tome "što je dobro za klub, a što nije" :rage:
  • Mali Zeus
    18.8k
    Doći će svečano, kao veliki baja, trener i sportski direktor koji je postigao velike uspjehe u Emiratima ili di već i s pristupom di ste jadnici, došao je veliki Zoka da malo uredi stvari. :vomit:
  • Krizy
    59.3k
    Ma realno teško je da itko tu za Mamiće ali ja sam mlađi i živio sam kratko u Zagrebu, tako da ipak vi ostali znate puno više o Mamiću, iako je svima jasno kako su srozali sve, sjećam se 2006.mislim na proslavi koliko je navijača bilo i sve. Tako da upijam šta pišete i kako nisam toliko kompetentan radije pročitam što vi napišete. Naravno da bi demokratskim izborom bilo najpoštenije i najbolje kad bi svi članovi mogli odlučiti!
  • cron1ck
    1.8k
    Umjesto da se radujemo predstavljaju pojacanja sutra, mi strepimo na to tko nas se vraca. I nevjerovatno, ali stvarno ce se vratit kao veliki trener koji je dosao pomoci klubu. Sto ti rade Dinamo moj :sad:
  • Infinity
    19.1k
    Devet godina je bio struka Dinama, nije uspio napraviti nista povijesno, dvije godine nakon njegovog odlaska klub je napravio povijesni uspjeh i on se sad vraca da pomogne. To je kao da prodas Uljanik kinezima, dignu ga iz pepela i postavis za direktora onog koji ga je unistio.
  • Mr Blue
    4k
    Vesade, u ovom slučaju stvar je kristalno jasna i ne mora osoba bit "dio grupe" ili imati pročitane tomove tekstova o ovom slučaju za donošenje zaključka.

U klub nam se vraća osoba koja je nepravomoćno osuđena da je iz klupske blagajne ukrala preko 100 milijuna kuna klupskog novca. U listopadu najkasnije bi trebalo biti sudsko ročište na kojem će se, mi se svi ovdje nadamo, potvrditi već izrečena presuda te će ona konačno postati pravomoćna. Da stvar bude 'gora', prije nekih sedam dana je službeno potvrđena i druga optužnica protiv dotičnog, koja ga optužuje za udruživanje u zajednički zločinački poduhvat (dosta zajebano u očima zakona) s ciljem mužnje dodatnih 200 milijuna kuna iz kluba (ispričavam se ako iznosi nisu točni, u svakom slučaju se radi o preko 300 milijuna kuna kroz dvije optužnice).

To su okolnosti u kojima se neprijatelj ponovno ustoličuje u našem klubu.

A ovo su samo činjenice sa suda. Nisam se uopće referirao na ove navijačke i 'metafizičke' stvari oko kluba za čije je degradiranje zaslužan upravo isti ovaj neprijatelj.

Svatko tko nakon svega ovoga podržava povratak Mamića u Dinamo je, za mene, neprijatelj. Ali ne samo našeg kluba već i Republike Hrvatske jer takvi ljudi svojim stavovima i djelima ozbiljno koče razvoj države i hrvatskog društva.
  • xavier
    12.1k
    Devet godina je bio struka Dinama, nije uspio napraviti nista povijesno, dvije godine nakon njegovog odlaska klub je napravio povijesni uspjeh i on se sad vraca da pomogne. To je kao da prodas Uljanik kinezima, dignu ga iz pepela i postavis za direktora onog koji ga je unistio.Infinity

Ma stručnost je tu sasvim nebitna. Da je on (ubaci tu ime najboljeg sportskog direktora na svijetu), opet mu nije mjesto u ovom klubu nego u Remetincu.

Jedino se ne bih složio da nije napravio ništa posebno. Napravio je on točno što je želio.
  • Krizy
    59.3k
    Napravio je uvelike posebne stvari za svoj džep. Što se tiče Dinama velika nula. Koliko sramoćenja s kvazitrenerima uz većinom odlične igrače. Morali smo gledajući skupine bar pola puta igrati knock-out fazu EL. I taman kad pomisliš evo malo sreće - boom, vraćaju se nazad... Katastrofa.
  • Kwedi
    3.9k
    ušao u ligu prvaka i dobio arsenala. nemremo reć baš da arsenal nije nešto povijesno
  • xavier
    12.1k
    ušao u ligu prvaka i dobio arsenala. nemremo reć baš da arsenal nije nešto povijesnoKwedi

Pa ne dolazi na mjesto trenera :wink:

A i da je Alex Ferguson, opet bi bila ista stvar...
  • NB86
    16.9k
    Upast na sjednicu, prosvjed, nesto. Iz dana u dan sam veci pesimist ...
  • marcio amoroso
    43.6k
    Najviše bi volio da zaspem i probudim se kad budemo normalan klub. Stvarno dosta ove muke.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.