• BluePhone67
    4.1k
    Tesko je biti pametan jer u svakom slucaju si jeben i moras pregristi govno. Ako odustanes izgubio si bitku jer to je ono sto hoce i sto rade, a to je danas nema, ako ides opet nije dobro jer dajes njima podrsku, jebat cete svi sa represijom pa i ostale navijacke skupine pa cak i izmedju sebe nam nije strano. Treba naci sredinu u kojoj ce svi biti jebeni, ne samo mi..

Postoje opcije za sredinu i alati i dati im do znanja da su bjednici, a to je primjera radi, da se dolazi na trening sa 5000-10000 ljudi, da se prati Dinamo 2 ili juniori u istom broju, da se napuni sjever gore i dolje i na Belupu sve gori, a na Hajduku sjedi bez isputenog glasa pa neka svi slusamo 2-3 koksa, da svi odemo na zapad i navijamo ledjima okrenuti prema terenu a neka nas oni gledaju u oci dok im pjevamo, da na svakoj utakmici budemo ispred zapada i navijamo izvan stadiona.. Sto god da treba i gdje god krenes trebas masu, opcu mobilizaciju i regrutaciju. Pitanje je jel ju imas i dali ih mozes motivirat jer ovo je toliko iscrpljujuce za mene koji nisam 100% u prici, a kamoli za sve one koji su proslo i sito i reseto torture sto nam je priredio nas klub sa vrhuskom.
  • deda
    33.9k
    Krajnje je vrijeme da se zapitamo filozofsko pitanje, što je u stvari nogometni klub, tj. što je u biti bilo koji sportski klub? Drugo pitanje je što je on bio prije 100 godina, što je bio prije 50 godina i što je on danas?
    Ja sam tome posvetio zadnja dva-tri dana i zaključci su mi pomogli da lakše ovo sve shvaćam, bol mi nažalost nisu uklonili dapače povećali su je. Neću vam dati odgovore pronađite ih sami. Dobro jutro vam želim.
  • Mr Anderson
    8.7k

Razočaran sam zbog ovog poteza u prvom redu radi ljudi, navijača, BBB i DTSM jer su stavili klub ispred sebe i odlučili se na širenje pozitive, podržavali ekipu i sve je to prilično lijepo izgledalo, istina uglavnom na europskim utakmicama.
    Osobno nisam šokiran. A zašto? Zato jer me ne iznenađuje ovo, je razočaranje, ali nije iznenađenje jer sve što sam čuo zadnje vrijeme od ljudi koji su upućeni u stanje u klubu ukazivalo je na nešto ovakvo, al kako sam po prirodi optimist nekako nisam želio u to vjerovati.
    Što sad dalje, stvarno ne znam.
  • xavier
    12.1k

Ja ću to čak proširiti. Znači ne samo nogometni klub nego i bilo koja druga firma, udruga ili organizacija u RH. Ono što očekujem od njih je da u prvom redu postupaju u skladu sa zakonima RH. To mora biti tako, a Dinamo već tu "pada". Poslovne strategije su već druga stvar, tu svi možemo imati različita mišljenja.
  • vjeko1701
    9k
    Apsolutno tako. Nogometni klubovi danas jesu postali ili igračke bogataša ili razvojne platforme za igračke bogataša. Klubovima danas puno više odgovara tiha, poslušna ali i konstanta kazališna publika nego kaotični, malobrojni ali glasni ultrasi. Klub danas više nema pretjerane baze u lokalpatriotizmu niti nacionalnom patriotizmu, Moj mali nećak sluša pjesme o Neymaru, Pogbi, Messiju, Salahu i pun kurac drugih zvjezdica, sluša o rivalitetu ManU vs Liverpool, gleda lige prvaka a naše zna samo repku. Makar su moji Dinamovci, već godinama nisu pratili Dinamo (osim sezone kad je Rijeka bila prvak jer su navijali za to). Naravno uvelike radi Mamića i mafije oko kluba ali da i nije tako, sve se okreće oko onoga kaj veći dio svijeta prati, Dresovi, pjesme, videi.

U tom smjeru svjet ide, najjači postaju transnacionalni, mali padaju ispod lokalpatriot razine. Svemu tome je jako pomogao t-com, kad sam bio klinac, svaki derbi se gledao na tv-u, svaka utakmica Dinama se gledala na tv-u. Nisam mogao ne navući se. Ladić mi je bio uzor i to više radi Dinama nego '98. Kad su me znali poslati u dućan tokom derbija po pivu ili nekaj, nisam imao problema s praćenjem tekme, iz svake kuće se čula. Računajte da sam iz Krapine, ne Zagreba i da pričam o stvarima 15-20 godina starima. Nisi mogao otići na tržnicu bez da neki lik prodaje dresove Dinama, danas su to Reali, Barcelone...itd Na ulici smo ismijavali klince (tih 2 posto) koji su bili Hajdukovci. Danas se svađaju Real vs Barca. Kad smo igrali FIFU, prvo smo vidjeli dal ima HNL patch, ako ne, napravili smo Dinamo s nama ko igračima....

Drugačije je to s našim roditeljima i nama koji smo uz njih zavoljeli nogomet. Moj tata voli pogledati LP ili neku tekmu gdje nema Dinama il našeg kluba, ali ima neke prave emocije samo ako igra neki naš u njemu. Kada god bi trebao birati Real - Barca ili Dinamo - Rudeš, odabrao bi Dinamo - Rudeš. U svojim godinama zna skoro svaku postavu Dinama u zadnjih 10 godina, za bilo koji strani klub zna možda 4-5 igrača a da nisu naši.

Mamić i mafija jesu dosta doprinjeli tome, BBB je iskreno isto malo odmogao prije ovih bojkota lošim ponašanjem na tribinama. Dodajte i južnjake sa njihovim novinarima koji HNL prikazuju kao najkorumpiraniju ligu svita a to sigurno nije. Dinamovci su izgubili interes, njihova djeca ga nikad nisu pošteno razvila, prosječni pratitelj sporta je izgubio interes najviše tokom lige 16 kad je kvaliteta bila užasna, uz to je stalno čitao o krađama i teorijama zavjere...Onda je T-Com uzeo HNL i broj pratitelja je pao na ljude sa MaxTv-om (koji imaju sportski paket, pošto su sve bitnije utakmice na Arena 3) a mogu vam reći iz iskustva godine dana rada tamo, to zbilja nije puno. Sve se užasno srozalo i HNL-u treba reboot HNS-a, sudačke organizacije, povratak na nacionalnu televiziju dostupnu svima i jebačku PR i marketing kampanju. Dinamo treba novi stadion, demokratske izbore, dolazak nekih legendi u klub da rade dobru promidžbu i okupe ljude. HNL treba jači Slaven, još klubova ko Gorica, solidni Varaždin, Šibenik, ne-kmečavski Hajduk, gospodski i pošteni Dinamo, Rijeku koja krene opet prema gore, daljni napredak Osijeka i jebačku reklamu koja će prikazati da nismo ništa lošiji od jedne Belgije npr.
  • Mali Zeus
    14.1k
    Zanimljivo kod te ekipe je da imaju spiku svatko je nedužan dok mu se ne dokaže krivnja, kad dođe nepravomoćna presuda onda je jel nepravomoćna i na kraju kad postane pravomoćna ispadne da je to sve politički progon.
    A za to vrijeme sve veliki doboljubi.
  • Mali Zeus
    14.1k
    i bio bi u pravu. :grin:
  • Papastrumf
    12.9k
    Sutra presica u 12:00. Predstavljanje nove strukture sportskog odjela. Gasim svjetlo i laku noć.
  • xavier
    12.1k

Potpis.

Koliko god su mi i svi drugi gadljivi, jednostavno ne mogu prihvatiti da Zoki Mamić može ponovo biti i fizički u klubu. Za koji dan će on nama pričati o tome "što je dobro za klub, a što nije" :rage:
  • Mali Zeus
    14.1k
    Doći će svečano, kao veliki baja, trener i sportski direktor koji je postigao velike uspjehe u Emiratima ili di već i s pristupom di ste jadnici, došao je veliki Zoka da malo uredi stvari. :vomit:
  • Krizy
    46.2k
    Ma realno teško je da itko tu za Mamiće ali ja sam mlađi i živio sam kratko u Zagrebu, tako da ipak vi ostali znate puno više o Mamiću, iako je svima jasno kako su srozali sve, sjećam se 2006.mislim na proslavi koliko je navijača bilo i sve. Tako da upijam šta pišete i kako nisam toliko kompetentan radije pročitam što vi napišete. Naravno da bi demokratskim izborom bilo najpoštenije i najbolje kad bi svi članovi mogli odlučiti!
  • cron1ck
    1.7k
    Umjesto da se radujemo predstavljaju pojacanja sutra, mi strepimo na to tko nas se vraca. I nevjerovatno, ali stvarno ce se vratit kao veliki trener koji je dosao pomoci klubu. Sto ti rade Dinamo moj :sad:
  • Infinity
    16.5k
    Devet godina je bio struka Dinama, nije uspio napraviti nista povijesno, dvije godine nakon njegovog odlaska klub je napravio povijesni uspjeh i on se sad vraca da pomogne. To je kao da prodas Uljanik kinezima, dignu ga iz pepela i postavis za direktora onog koji ga je unistio.
  • Mr Blue
    4k
    Vesade, u ovom slučaju stvar je kristalno jasna i ne mora osoba bit "dio grupe" ili imati pročitane tomove tekstova o ovom slučaju za donošenje zaključka.

U klub nam se vraća osoba koja je nepravomoćno osuđena da je iz klupske blagajne ukrala preko 100 milijuna kuna klupskog novca. U listopadu najkasnije bi trebalo biti sudsko ročište na kojem će se, mi se svi ovdje nadamo, potvrditi već izrečena presuda te će ona konačno postati pravomoćna. Da stvar bude 'gora', prije nekih sedam dana je službeno potvrđena i druga optužnica protiv dotičnog, koja ga optužuje za udruživanje u zajednički zločinački poduhvat (dosta zajebano u očima zakona) s ciljem mužnje dodatnih 200 milijuna kuna iz kluba (ispričavam se ako iznosi nisu točni, u svakom slučaju se radi o preko 300 milijuna kuna kroz dvije optužnice).

To su okolnosti u kojima se neprijatelj ponovno ustoličuje u našem klubu.

A ovo su samo činjenice sa suda. Nisam se uopće referirao na ove navijačke i 'metafizičke' stvari oko kluba za čije je degradiranje zaslužan upravo isti ovaj neprijatelj.

Svatko tko nakon svega ovoga podržava povratak Mamića u Dinamo je, za mene, neprijatelj. Ali ne samo našeg kluba već i Republike Hrvatske jer takvi ljudi svojim stavovima i djelima ozbiljno koče razvoj države i hrvatskog društva.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.