• Mali dioničar
    16k
    I još ljepše bi bilo da je to i nama jedina tema.
  • Krizy
    46.2k
    Pročitao sam da je Kadzior jedna od želja Galatasaraya, možda bi bilo dobro utopiti ga i dovesti nekoga motoričnijeg i ubojitijeg 1 na 1, ili možda Atiemwen bude taj..
  • Krizy
    46.2k
    Da, definitivno da..
  • Mali dioničar
    16k

Atiemwen i Kadzior su nominalno na istoj poziciji, ali je koncepcija igre potpuno drugačija kad igra Beli koji je dešnjak i trebao bi imati tendenciju ići sve do gol linije i vraćati povratne lopte od koncepcije kad igra Kadzior koji se uvijek izvlači na lijevu nogu prema sredini i asistira loptom koja ima efe prema golu. U biti je najkorisniji Hajrović koji radi sve kao Kadzior, ali i zabija golove.
  • Infinity
    16.6k
    Čitam na Ajaxovom forumu iskazuju Dinamo kao najtežeg mogućeg protivnika u play offu, da treba biti oprezan ida bi mogli biti opasni ako se pojačamo još te da bi nas bilo lijepo izbjeći. Lijepo mi je bilo to za pročitati
    1h Reply
    MaliVesad

Samo sto im mi nismo moguci protivnik. Dinamo i Ajax ce biti nositelji u svim pretkolima LP tako da je medjusobni susret nemoguc.
  • xavier
    12.1k
    Ne sumnjam da će DTSM napraviti što može, ali moram priznati da bih volio nekakav prosvjed, bez obzira što to ništa neće promijeniti. Znam da je to nezgodno zbog potrebnih dozvola i vjerojatno bi na kraju došlo manje ljudi nego što se očekuje, ali volio da netko vidi da se ljudi mogu skupiti. Ovako sve ostaje na internetu, znam da i to čitaju, ali ipak je puno drugačije uživo.
  • Nino Bule
    14.2k
    Da sad je trenutak za prosvjed vracanju mamica, za 2 mjeseca kad pocne sezona ispuhat ce se zainteresiranost za tu temu donekle.
  • SAS1987
    15k
    i ja. Prosvjed protiv uprave Dinama, Bandića i ostalih na trgu Bana Jelačića, neka subota ili nedelja. Dofuraš neki bend koji je uz dinamo (npr Prljavce), govore javni ljudi koji su se u prošlosti zalagali za svobodan Dinamo (četvorka, Boban, DTSM itd). Siguran sam da bi se skupila masa ljudi koje vlada nebi mogla ignorirati. Ali naravno, to je jebeno težko organizirati i zato ništa od toga.
  • xavier
    12.1k
    Ali koji je to zapravo apsurd. Želiš prosvjedovati protiv nekog tko je prekršio hrvatske zakone te protiv koga pravosuđe vodi brojne postupke i teško je dobiti dozvolu za tako nešto.

Sjeti se samo onog prosvjeda na Sveticama, koji je po meni i u startu bio promašen (kasno popodne u dijelu grada gdje nema nikog, ispred ministarstva u kojem su bile samo čistačice). I onda Bandić u isto vrijeme organizira "davanje sućuti na Trgu" :grimace:
  • Krizy
    46.2k
    da da znam ali eto valjda oni to uopće ne prate nakon ovako dobre sezone, vide se već u grupi pa hahaha
    Naravno druga noga, al eto spominjao sam atiemwena jer je igrao dosta desno pa
  • The Undertaker
    5.8k
    Niste mi jasni. Pa zar nije svaka, a pogotovo europska utakmica prilika za prosvjed? Ne treba dozvola, ne treba posebna organizacija, ne treba osiguranje a i TV i novine su tu.
  • xavier
    12.1k
    Kako se samo toga nismo sjetili...ah, da. Možda zato što se to već pokušalo pa je dovelo do sukoba s policijom i zabrana. Krajnji rezultat bi bio da bi "obični" navijači opet zaključili da su Boysi još gori od Mamića.
  • Mr Blue
    4k
    Samo vređaona me zanima, "obične" ne treba ništa pitat.
  • Blaz
    373
    hoces ti slijedeći put sjedit na betonu ispod sjevera 3 sata? Svi sve znaju, al samo neka nije preko njihovih leda.
  • SAS1987
    15k
    A neki dopis sa opisom stanja koji bi se slao svim Euro poslancima, medijskim kučama po europi itd? Ne kažem da ti bo nešto promjenilo ali neka barem europa zna kakvo se sranje ovdje događa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.