• Oluja
    7.5k
    dnevnik.hr donosi vijest da je Lovren demantirao napuštanje Zenita
  • marcio amoroso
    54.4k
    Lovren je jedan od najplaćenijih igrača u Rusiji i tu lovu neće dobiti ni blizu nigdje. Čovjek nije među 50 najbolje ocijenjenih igrača u Rusiji. Sumnjam da bi se Zenit previše mislio kad bi ovaj došao sa prijedlogom raskida ugovora.
  • Olmic
    6.2k

Tu spada i Bistrović..
  • marcio amoroso
    54.4k

Čovjek je pitao za popis hrvatskih igrača u Rusiji, ne za popis hrvatskih igrača koji imaju ugovor sa ruskim klubovima. Bistrović je trenutno na posudbi u Turskoj ako se ne varam.
  • Navijač Dinama
    13k
    Dejan Lovren
    Nikola Moro
    Filip Uremović
    Tin Jedvaj
    Danijel Miškić
    Silvije Begić
    Filip Mrzljak
    Mateo Barać
    Zoran Nižić
    — marcio amoroso

Ne znam kako drugi, al od ovih bi kad bi mogao, Moru pa i Uremovića potpisao. Begica i Baraca ne znam kakvi su, niaam ih gledao, a Jedvaja što dalje od Dinama.
  • Mališan
    1.9k
    Uremović nema šanse da dođe u dinamo, ako će odlaziti iz Rubina ide u Njemačku
  • Keyser Soze
    21.4k
    Marko Naletilić kaže da Ivanušec vjerojatno mora na operaciju kaj znači da smo do kraja sezone bez njega, kakav peh.
  • Nema zaleđa Mikića
    3.8k
    Lagano mahanje naslovu prvaka.
  • marcio amoroso
    54.4k
    Uremović nema šanse da dođe u dinamo, ako će odlaziti iz Rubina ide u Njemačku — Mališan

Mislim da svi jako precjenjujemo naše igrače koji su vani. Uremovica bi i ja volio vidjeti u Dinamu, ali nije on nikakvo mega pojačanje niti će se ti klubovi iz njemačke otimati za njega. Kao što sam već gore napisao, nitko od tih naših najboljih igrača u Rusiji (Lovren, Jedvaj, Moro, Uremović) nije niti među 50 najbolje ocijenjenih igrača.
  • marcio amoroso
    54.4k
    Lagano mahanje naslovu prvaka. — Nema zaleđa Mikića

Svi su zazivali Tolića. Eto mu prilike da se pokaže. Bulatu također.
  • Nema zaleđa Mikića
    3.8k
    @marcio amoroso prilika se njima trebala davno pružiti,pa bi znali šta od njih očekivati u borbi za naslov.
  • Mališan
    1.9k

Napisal sam to za Uremovića jer je navodno nezadovoljan tretmanom dok je bio u dinamu i menadžerskim igricama zbog kojih nikad nije dobio sansu, a i znam da je bio blizu Herthe pa ga nisu pustili Rusi pa pretpostavljam da bi opet mogo bit u pregovorima s njima
  • Mali Zeus
    22.2k
    Lovren je meni teška gnjida, ali bi bio pojačanje apsolutno. Da raskine ugovor ili nešto kaže na Instagramu (gdje je inače jako aktivan), što neće. O Moru kao pojačanju da ne govorim.
  • superhik
    13k
    DINAMOVI IGRAČI NA POSUDBAMA
    Od 12 igrača, čak njih 10 je potpuno otpisano (nadam se)

• Antonio Marin (Šibenik) - 24 utakmice, 7 golova, 4 asistencije
    • Ivan Nevistić (Lokomotiva) - 16 utakmica, 21 primljeni gol
    • Iyayi Atiemwen (Gorica) - 2 utakmice; Omonia: 13 utakmica
    • Marijan Čabraja (Olimpija) - 2 utakmice; Ferencvaros: 13 utakmica
    • Sandro Kulenović (Lokomotiva) - 23 utakmice, 7 golova, 1 asistencija
    • Marko Đira (Koper) - 3 utakmice; Lokomotiva: 9 utakmica
    • Duje Čop (Celje) - bez nastupa
    • Dinko Horkaš (Posušje) - 1 utakmica, 3 primljena gola
    • Jakov-Anton Vasilj (Lokomotiva) - 2 utakmice
    • Stefan Milić (Bravo) - 1 utakmica
    • Neven Đurasek (Dnjipro-1) - 19 utakmica, 2 asistencije
    • Renato Josipović (Bravo) - 20 utakmica, 19 primljenih golova
  • Krizy
    77.1k
    Kod mene i Đurasek i Vasilj još imaju kredita. Đuraseku dati par utakmica dati a Vasilj se ima priliku dokazati u Lokomotivi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.