• Oluja
    4.5k
    dnevnik.hr donosi vijest da je Lovren demantirao napuštanje Zenita
  • marcio amoroso
    37.2k
    Lovren je jedan od najplaćenijih igrača u Rusiji i tu lovu neće dobiti ni blizu nigdje. Čovjek nije među 50 najbolje ocijenjenih igrača u Rusiji. Sumnjam da bi se Zenit previše mislio kad bi ovaj došao sa prijedlogom raskida ugovora.
  • Olmic
    3.7k

Tu spada i Bistrović..
  • marcio amoroso
    37.2k

Čovjek je pitao za popis hrvatskih igrača u Rusiji, ne za popis hrvatskih igrača koji imaju ugovor sa ruskim klubovima. Bistrović je trenutno na posudbi u Turskoj ako se ne varam.
  • Navijač Dinama
    8.5k
    Dejan Lovren
    Nikola Moro
    Filip Uremović
    Tin Jedvaj
    Danijel Miškić
    Silvije Begić
    Filip Mrzljak
    Mateo Barać
    Zoran Nižić
    marcio amoroso

Ne znam kako drugi, al od ovih bi kad bi mogao, Moru pa i Uremovića potpisao. Begica i Baraca ne znam kakvi su, niaam ih gledao, a Jedvaja što dalje od Dinama.
  • Mališan
    1.8k
    Uremović nema šanse da dođe u dinamo, ako će odlaziti iz Rubina ide u Njemačku
  • Keyser Soze
    10.4k
    Marko Naletilić kaže da Ivanušec vjerojatno mora na operaciju kaj znači da smo do kraja sezone bez njega, kakav peh.
  • Nema zaleđa Mikića
    1.6k
    Lagano mahanje naslovu prvaka.
  • marcio amoroso
    37.2k
    Uremović nema šanse da dođe u dinamo, ako će odlaziti iz Rubina ide u NjemačkuMališan

Mislim da svi jako precjenjujemo naše igrače koji su vani. Uremovica bi i ja volio vidjeti u Dinamu, ali nije on nikakvo mega pojačanje niti će se ti klubovi iz njemačke otimati za njega. Kao što sam već gore napisao, nitko od tih naših najboljih igrača u Rusiji (Lovren, Jedvaj, Moro, Uremović) nije niti među 50 najbolje ocijenjenih igrača.
  • marcio amoroso
    37.2k
    Lagano mahanje naslovu prvaka.Nema zaleđa Mikića

Svi su zazivali Tolića. Eto mu prilike da se pokaže. Bulatu također.
  • Nema zaleđa Mikića
    1.6k
    @marcio amoroso prilika se njima trebala davno pružiti,pa bi znali šta od njih očekivati u borbi za naslov.
  • Mališan
    1.8k

Napisal sam to za Uremovića jer je navodno nezadovoljan tretmanom dok je bio u dinamu i menadžerskim igricama zbog kojih nikad nije dobio sansu, a i znam da je bio blizu Herthe pa ga nisu pustili Rusi pa pretpostavljam da bi opet mogo bit u pregovorima s njima
  • Mali Zeus
    14.1k
    Lovren je meni teška gnjida, ali bi bio pojačanje apsolutno. Da raskine ugovor ili nešto kaže na Instagramu (gdje je inače jako aktivan), što neće. O Moru kao pojačanju da ne govorim.
  • superhik
    11.1k
    DINAMOVI IGRAČI NA POSUDBAMA
    Od 12 igrača, čak njih 10 je potpuno otpisano (nadam se)

• Antonio Marin (Šibenik) - 24 utakmice, 7 golova, 4 asistencije
    • Ivan Nevistić (Lokomotiva) - 16 utakmica, 21 primljeni gol
    • Iyayi Atiemwen (Gorica) - 2 utakmice; Omonia: 13 utakmica
    • Marijan Čabraja (Olimpija) - 2 utakmice; Ferencvaros: 13 utakmica
    • Sandro Kulenović (Lokomotiva) - 23 utakmice, 7 golova, 1 asistencija
    • Marko Đira (Koper) - 3 utakmice; Lokomotiva: 9 utakmica
    • Duje Čop (Celje) - bez nastupa
    • Dinko Horkaš (Posušje) - 1 utakmica, 3 primljena gola
    • Jakov-Anton Vasilj (Lokomotiva) - 2 utakmice
    • Stefan Milić (Bravo) - 1 utakmica
    • Neven Đurasek (Dnjipro-1) - 19 utakmica, 2 asistencije
    • Renato Josipović (Bravo) - 20 utakmica, 19 primljenih golova
  • Krizy
    45.8k
    Kod mene i Đurasek i Vasilj još imaju kredita. Đuraseku dati par utakmica dati a Vasilj se ima priliku dokazati u Lokomotivi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.