• Mali dioničar
    16k

Zna da su u sportskima bitni samo naslovi. :smile:
  • BluePhone67
    4.1k
    Hvala što slikaš al teško je pročitat crni tekst uvijek. Sve je mutnoMajki-Papi2111

Prvo klikni na sliku da ti se otvori i onda otvori u drugoj kartici ili preuzmi sliku, pa javi. Kada stisnes samo na sliku direkt kako je sada na forumu i otvoris drugu karticu onda je mutno, a kada prvo kliknes na sliku i ona se otvori na forumu onda je dobro, a ako ne vidis citat onda u toj fazi stavis otvori u drugoj kartici i mozes uvecavat
  • Majki2111
    3.3k
    Da mutno je preko mobitela i tako kak si reko. Mislim da je na kompi dobro.
  • cron1ck
    1.7k
    Za Hajrovica dosle dvije ponude iz Spanjolske Primere i jedan iz Turske. Ali nadam se da ce produziti ugovor s Dinamom barem na jos jednu sezonu.
  • Kwedi
    3.9k
    Gradska skupstina Zagreba na 22. sjednici dodijelila nagradu Grada Zagreba Dinamu Zagreb..

Jel se moze negdje naci tko je bio ZA/PROTIV/NEUTRALAN ? Kwedi
    BluePhone67

3. Prijedlog zaključka o dodjeli Nagrade Grada Zagreba
    Predlagatelj je Odbor za javna priznanja.
    Dubravka Brezak Stamać, članica Odbora za javna priznanja obrazlaže Prijedlog.

U raspravi sudjeluju: Renato Petek, Jelena Pavičić Vukičević (daje objašnjenje), Mislav
    Herman (replika), Renato Petek (replika), Renato Petek (neslaganje s replikom) i Jelena Pavičić
    Vukičević (daje objašnjenje).
    Glasovalo je 34 gradskih zastupnika.
    Gradska skupština jednoglasno (34 "za") donosi ZAKLJUČAK
    o dodjeli Nagrade Grada Zagreba,
    u predloženom tekstu. http://web.zagreb.hr/Sjednice/2017/Sjednice_Skupstine_2017.nsf/0/611CEF6608EBBAB3C12583D00040D64C/$FILE/02%20Prijedlog%20zaklju%C4%8Dka.pdf
  • Majki2111
    3.3k
    Čisto da potvrdim kaj sam napisao ovdje. Gledao sam finale LP, i dalje vjerujem kako nivo nogometa iz današnje utakmice smo spozobni odigrati. Znam nije to samo potrebno za rezultat. Ima i kondicijske spreme, koncentracije, sreće, kontinuiteta. Al ne znam, ja vjerujem ako ekipa ostane na okupu uz pokačanja na bekovima možemo daleko i u LP.
  • marcio amoroso
    37.4k
    Malo sam pod gasom jer mi se mali danas krstio i svratio sam na zonu da vidim šta ima. Moja jedina želja ostaje da navijam za svoj klub brz grča. Bez straha od novih krađa i novih prevara. Bez straha od onoga jebenog prezimena. Samo to mi je želja. Nek bekove igraju Gogic i Barišić iz druge ako treba. Samo da nema grča.
  • BluePhone67
    4.1k
    v22pvizi08elj9dn.jpg

Sn 02.06.2019
  • deda
    33.9k
    Molim Boga da ste u pravu ti Blue i Papaštumpf, ali bojim se da je ipak deda.
  • Mali dioničar
    16k
    Čisto da potvrdim kaj sam napisao ovdje. Gledao sam finale LP, i dalje vjerujem kako nivo nogometa iz današnje utakmice smo spozobni odigrati. Znam nije to samo potrebno za rezultat. Ima i kondicijske spreme, koncentracije, sreće, kontinuiteta. Al ne znam, ja vjerujem ako ekipa ostane na okupu uz pokačanja na bekovima možemo daleko i u LP.Majki-Papi2111

Ako gledaš tako, da - Zvezda ih je dobila u jednoj utakmici, ali treba doći do finala.

Tako da bih se složio s kolegama da je Dinamo ove godine igrao dobro i u biti ušao u srednju europsku klasu gdje mu i je mjesto - klub tipa Plzen. Jedino što ga je sputavalo da bude bolji do Plzena i zbilja puca na četvrtfinale su braća prodajama igrača da namire sebe. Vidjeli smo prošlo ljeto na SP koji je igrački kadar prodefilirao Maksimirom.
  • xavier
    12.1k
    Kako @Mali dioničar kaže, ne možeš to gledati na taj način. Izvučeš jednu utakmicu iz konteksta i onda na osnovu toga zaključiš da "mi možemo igrati na toj razini". Pritom naravno uzmeš utakmicu LP koja nije bila sam vrh tempom, a uzimaš naše najbolje predstave. Uzmi onda i naše utakmice gdje smo se mučili u HNL-u ili uzmi utakmicu gdje je Liverpool nadoknadio zaostatak za Barcom.

Naravno da treba biti optimist i vjerovati u sebe jer bez toga nema uspjeha, no treba biti i realan, a realnost kaže da smo nekoliko klasa ispod ove razine.
  • deda
    33.9k
    Udaljeni smo mi fanj od Benfice, a gdje ne od jednog Liverpoola.
  • Majki2111
    3.3k
    Da vidim da se nećemo složit nikako, al dobro.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.