• Pop corn
    8.7k
    Nesto sto je gradeno cijelo desetljece na cvrstim temeljima pravosudne, podzemne i represijske masinerije uz veliku potporu politike ne moze se srusiti preko noci. Polako to ide svome, nazalost rokovi su dugi i može se dosta otezati, ali ide svome. Vazno je ne odustati
  • xavier
    12.1k
    Baš su navalili ovih dana. Evo, danas nas je i Antolić "počastio" intervjuom u kojem je nahvalio Zdravka i Zokija te izrazio nadu da će Zdravkovi problemi s pravosuđem "koji su ponajmanje pravne prirode, uskoro biti riješeni". Zoki je po njemu trofejni kapetan i trener i nije mu uopće jasno tko bi bio protiv njegovog dolaska :vomit:

I naravno da je prozvao navijače zbog kazni :grimace:
  • Papastrumf
    12.9k
    Dobro jutro, gospodine B :razz:
  • xavier
    12.1k
    Što je netko već stavio?
  • deda
    33.9k
    Jutarnje izdanje :wink:
  • Papastrumf
    12.9k
    Ti si vidio samo Perasicu. Amru i Antolu nisi skuzio.
    Ok, svatko ima drugaciji ukus :grin:
  • xavier
    12.1k
    Mea culpa :blush:

Bio sam u gužvi ujutro i nisam uopće doživio njegov dio nego samo Vlatkine bljezgarije, a na netu je vrijeme od popodne :grimace:
  • Nino Bule
    14.3k
    "nije mu uopće jasno tko bi bio protiv njegovog dolaska"
    Hrabro bogami, ne znam zasto se on cudi kad mu gori auto pred zgradom
  • BluePhone67
    4.1k
    Kaj me hebes @xavier vec sam mislio Domagoj Antolic igrac je sada izasao sa tom spikom.

:naughty:
  • zgšd
    174
    Kaj famiglia i ostatak kriminalne skvadre nemaju zabranu obavljanja funkcije u nogometu ili sportu opcenito?
  • Dudu
    2.6k
    Jedino ako živiš u nekoj paralelnoj Hrvatskoj u kojoj najveći kriminalci nisu na vlasti, nego iza rešetaka :D
  • BluePhone67
    4.1k
    huopmkvnk25ce69v.jpg

Sn 01.06.2019
  • BluePhone67
    4.1k
    Gradska skupstina Zagreba na 22. sjednici dodijelila nagradu Grada Zagreba Dinamu Zagreb..

Jel se moze negdje naci tko je bio ZA/PROTIV/NEUTRALAN ? @Kwedi
  • Majki2111
    3.3k
    Hvala što slikaš al teško je pročitat crni tekst uvijek. Sve je mutno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.