• xavier
    12.1k

Naravno da ih boli i nadam se da si u pravu, ali se za sad još uvijek nije dogodilo ništa konkretno.

Da, izletili su neki ljudi iz kluba, ali koja je korist kad ih Zdravko iz Međugorja još uvijek može zamijeniti kime god želi.
  • SAS1987
    17.8k
    , ocigledno je sve manje zdravkovih vojnika. Inace nebi Vlatka postala predsjednik uprave. Ova uprava nece nikad raspisati izbore ako ih netko (tko to može? Ured za udruge?) ne natjera na to.
  • Papastrumf
    17.3k

Ja sam isto na tragu ovoga. Ne vjerujem da će stavljati Zoku, uostalom mislim da bi to već napravili da žele. Oni samo žele dokazati da su i dalje vjerni svome tatici.
    To je u neku ruku dobro za sve nas u slučaju da Vrhovni sud potvrdi presudu.
  • BluePhone67
    5.1k
    ocigledno je sve manje zdravkovih vojnika. Inace nebi Vlatka postala predsjednik upraveSAS1987

Ona je po meni lukavi psiholoski zasticnicki stit i projekt pred muskom publikom za sto manje komentara i ruznih uvreda, jer imaju bonus kao napad na slabijeg od strana muskih sovinistickih svinja, ulice i huligana. Naravno maronieta i lutka na koncu, koju su isturili da zamazu oci stvarnim akterima sto vode ovaj klub u daljnje lopovluke, a ona kao totalno nezanimljiva osoba vizualno i bez karaktera se odlicno uklapa u taj cijeli proces koju ce tu i tamo gurnut u medije sa nekom "bombom" i sve ovo vrijeme bez medija u miru u puno pompe zacahureni u svoja 4 zida radit na tome da dodju do svog cilja, prije svega da maknu oporbu, drugo i krajnji cilj da zauzmu klub i to papirnato .. Znaju oni tocno sto rade, nije cudo da se sada pojavila kada nema vise utakmica, pa da joj vicu kurvetina, cetnikusa itd..
  • Pop corn
    8.7k
    Ne može uprava uopće. Može isključivo Skupština kluba koja prihvaća izmjenjeni Statut. E sad to može predložiti ona sama ili Izvršni odbor kluba...
  • Pop corn
    8.7k
    Ako zaustavljanje preoblikovanja nije ništa konkretno, onda kaj je?
  • BluePhone67
    5.1k
    Dobrodosao @Pop corn na Zonu Dinamo
  • xavier
    12.1k

Govorio sam o ljudima koji su do sad otišli. Ovo moje se odnosilo na činjenicu da se ništa bitno nije promijenilo time što su jedne Mamićeve marionete zamijenjene drugima.

Nije to bila kritika DTSM, dapače.
  • Pop corn
    8.7k
    Nesto sto je gradeno cijelo desetljece na cvrstim temeljima pravosudne, podzemne i represijske masinerije uz veliku potporu politike ne moze se srusiti preko noci. Polako to ide svome, nazalost rokovi su dugi i može se dosta otezati, ali ide svome. Vazno je ne odustati
  • xavier
    12.1k
    Baš su navalili ovih dana. Evo, danas nas je i Antolić "počastio" intervjuom u kojem je nahvalio Zdravka i Zokija te izrazio nadu da će Zdravkovi problemi s pravosuđem "koji su ponajmanje pravne prirode, uskoro biti riješeni". Zoki je po njemu trofejni kapetan i trener i nije mu uopće jasno tko bi bio protiv njegovog dolaska :vomit:

I naravno da je prozvao navijače zbog kazni :grimace:
  • Papastrumf
    17.3k
    Dobro jutro, gospodine B :razz:
  • xavier
    12.1k
    Što je netko već stavio?
  • deda
    38.3k
    Jutarnje izdanje :wink:
  • Papastrumf
    17.3k
    Ti si vidio samo Perasicu. Amru i Antolu nisi skuzio.
    Ok, svatko ima drugaciji ukus :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.