• 000
    946
    Valjda se i za Daruvarca i dr.Ivu otvori neka pozicija u klubu.
  • BluePhone67
    4.1k
    Dobili su moj kurac, cuvaju svoju fotelju, stite kriminal, stite novac da i dalje trose po off shore racunima i da ih nitko nista ne pita.. sve ovo rade, da maknu oporbu, da maknu navijace, da maknu bilo koga tko nije sa njima u talu, a pita ih nesto oko racuna i sprovodjenja odluka kluba. Rade cistku izmedju sebe do jucerasnjih suradnika, gdje nece sa svima nama kroz svoje alate. Osobno mislim da nista nece biti od Lepog Zoke i da je to poruka ovog PRa u svim medijima, ali se zele opravdat da oni su svi ZA da stoje iza svojih ljudi koji su ih postavili, da nitko nece utjecati na njihovu odluku niti navijaci kibici, niti BBB, niti DTSM niti bilo tko, vec iskljucivo oni jer se pita samo njih i oni donose "samostalne odluke", ali na kraju Lepi Zoka ipak nece doci radi xyxy faktora (nece radit u HR radi progona, dobio novi angazman, odmarit ce, blabla) i oni tu ne mogu nista jer ne mogu prislit nekog da dodje ako nece.
  • BluePhone67
    4.1k
    Jos nesto, dtsm ima 20 000 pratioca, futsal dinamo 30 000 na facebooku (nije realna slika, znam ali opet) svi ti ljudi su valjda za demokratski dinamo 1c1g, za posteni klub bez lopova, a ako tu dodamo brojke da futsal ima danas 2 500 clanova, da dtsm cca 500 po Antolicu (ne znam)..

Da na salatu dodje 3 500 ljudi, tko je tu onda lud, gdje su ljudi koji se kunu u postenje, koji zele nesto i kunu se u ljubav, a nisu spremni odvojit 60 kn za dinamo i sa 3 klika uclanit se u dtsm ili u futsal dinamo podrzati nesto sto je tvoje, sto zelis, sto trazis i sto ocekujes od pravog Dinama.

Kako to, kako to ??

Sto se vise ceka u PM ?

https://gnkdinamo.hr/hr/Klub/Clanstvo

http://dinamotosmomi.com/prijavi-se/

http://www.futsal-dinamo.hr/klub-8/uclani-se/
  • xavier
    12.1k

Bojim se da je puno ljudi pokolebao još ZZD odnosno taj neuspjeh. U tom trenutku je bila euforija.

Neće više samo navijači vikati s tribine nego ćemo skupiti normalnu dokumentaciju i potpise i institucije će "morati" nešto napraviti...i nešto su i napravile. Zagorčale život onima koji su stajali iz ZZD-a. Tu je puno ljudi diglo ruke od svega i "pomirilo" se da nema pomoći.
  • BluePhone67
    4.1k
    Ma sve uredu, sve stoji. Jel problem se uclanit i sa 2 klika se prijavit u dtsm. Ti decki rade rovovski posao za sve nas, na tebi je da se samo uclanis i to je tesko. Koji smo mi kmetovi, pokusavam shvatit ali ne razumijem .. Ne visim na futsalu po tekmama, vise sam event navijac ako se tako to zove, ne pisem ne mjesam se u politiku iz istog razloga jer bi bilo bezobrazno od mene, ali mogu barem podrzat ideju sto mi je vise od samog kluba i sa prilogom u clanstvu je najmanje sto mogu uciniti.
  • xavier
    12.1k
    Nisam rekao da nisi u pravu nego samo pokušavam objasniti gdje smo "izgubili" puno ljudi :smile:
  • SAS1987
    15k
    Ja sam siguran da če Mamic biti osuden. Svrha ovih izjava je kazanje mišiča navijačima dinama u stilu "ne može nam nitko nista jaci smo od sudbine". Njih itekako boli DTSM, pa zaustavili su privatizaciju, izbacili in predsjednika uprave a sad je u postupku i Barisic.
  • xavier
    12.1k

Naravno da ih boli i nadam se da si u pravu, ali se za sad još uvijek nije dogodilo ništa konkretno.

Da, izletili su neki ljudi iz kluba, ali koja je korist kad ih Zdravko iz Međugorja još uvijek može zamijeniti kime god želi.
  • SAS1987
    15k
    , ocigledno je sve manje zdravkovih vojnika. Inace nebi Vlatka postala predsjednik uprave. Ova uprava nece nikad raspisati izbore ako ih netko (tko to može? Ured za udruge?) ne natjera na to.
  • Papastrumf
    12.9k

Ja sam isto na tragu ovoga. Ne vjerujem da će stavljati Zoku, uostalom mislim da bi to već napravili da žele. Oni samo žele dokazati da su i dalje vjerni svome tatici.
    To je u neku ruku dobro za sve nas u slučaju da Vrhovni sud potvrdi presudu.
  • BluePhone67
    4.1k
    ocigledno je sve manje zdravkovih vojnika. Inace nebi Vlatka postala predsjednik upraveSAS1987

Ona je po meni lukavi psiholoski zasticnicki stit i projekt pred muskom publikom za sto manje komentara i ruznih uvreda, jer imaju bonus kao napad na slabijeg od strana muskih sovinistickih svinja, ulice i huligana. Naravno maronieta i lutka na koncu, koju su isturili da zamazu oci stvarnim akterima sto vode ovaj klub u daljnje lopovluke, a ona kao totalno nezanimljiva osoba vizualno i bez karaktera se odlicno uklapa u taj cijeli proces koju ce tu i tamo gurnut u medije sa nekom "bombom" i sve ovo vrijeme bez medija u miru u puno pompe zacahureni u svoja 4 zida radit na tome da dodju do svog cilja, prije svega da maknu oporbu, drugo i krajnji cilj da zauzmu klub i to papirnato .. Znaju oni tocno sto rade, nije cudo da se sada pojavila kada nema vise utakmica, pa da joj vicu kurvetina, cetnikusa itd..
  • Pop corn
    8.7k
    Ne može uprava uopće. Može isključivo Skupština kluba koja prihvaća izmjenjeni Statut. E sad to može predložiti ona sama ili Izvršni odbor kluba...
  • Pop corn
    8.7k
    Ako zaustavljanje preoblikovanja nije ništa konkretno, onda kaj je?
  • BluePhone67
    4.1k
    Dobrodosao @Pop corn na Zonu Dinamo
  • xavier
    12.1k

Govorio sam o ljudima koji su do sad otišli. Ovo moje se odnosilo na činjenicu da se ništa bitno nije promijenilo time što su jedne Mamićeve marionete zamijenjene drugima.

Nije to bila kritika DTSM, dapače.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.