• Nousername
    833
    Nije ga islo prvu polusezonu al pod Kopicem je procvjetno.Iako jedan igrac ne moze vodit cijelu momcad.Cekamo Petka da se pokrene
  • Dinamosaur
    3.3k
    Znaci slijedi 2 Sevilli :grin:.Samo nek roka
  • Eduardo
    29.6k
    U ova tri EU proljeća igrali smo protiv Viktorije Plzen, Benfice, Krasnodara, Tottenhama, Villarreala i Seville. Orša nije zabio samo Benfici...

giphy-downsized-large.gif

• Infinity
    21.2k
    U ova tri EU proljeća igrali smo protiv Viktorije Plzen, Benfice, Krasnodara, Tottenhama, Villarreala i Seville. Orša nije zabio samo Benfici...Eduardo

A kuci nismo dobili samo Villarreal. 4/5 :up:
  • Zagi
    17.7k
    Ima netko gif onog šuta sa početka? Ja ne znam kak je to golman skinuo...
  • Mali Zeus
    21.4k
    Mogao bih ovaj gol gledati 10-ak puta još.
  • Crusades
    24.3k
    Al koji instinkt i osjećaj za gol kad ga nije iznenadilo da će bek krivo procijenit let lopte...
  • Nousername
    833
    Vrijeme je Perisica stavit na desno ,a Orsu na lijevo krilo, a on i sam treba bit svjestan da odlaskom na kraju sezone nece vise nikad biti u ovakvoj formi kao u Dinamu i nece imat sanse za igranjem za reprezentaciju
  • Eduardo
    29.6k
    Ima netko gif onog šuta sa početka? Ja ne znam kak je to golman skinuo...Zagi

• serbus
    6k
    Inače Oršić mi je još draži nakon izjave sad na kraju prijenosa na pitanje što bi mjenjao veli igru od 42 do 45 prve tekme. I ja bi svšta mjenjao od 42 do 45 ali godine
  • Nousername
    833
    Dugo dugo ce proci kad opet budemo imali ovakvog igraca.Covjek je svaku veliku tekmu zabio svim velikim klubovima.Cudo od igraca
  • Keyser Soze
    19.5k
    3 gola Atalanti, 3 gola Tottenhamu, 2 gola Sevilli, gol Villarealu, Shaktaru...
    To je 10 golova TOP europskim ekipama, bez dodavanja ekipa poput Krasnodara, Plzena, CSKA, Rosenborga, Young Boysa koji su također ozbiljni u europskim okvirima. Sigurno spada u 10 najvećih igrača Dinama ikad.
  • Carrasco
    7.2k
    17. gol u EL i LP... ne pada mi na pamet niti jedan hrvatski igrač osim Mandže da je zabio više...
  • Infinity
    21.2k
    Dali su Petric i Olic po 30tak u Europi, a vjerujem da su i jedan i drugi dali po 20+ u grupnoj fazi.

Meni je ipak Orsin uspjeh top. Lako je trpati za klubove ciji napadaci su i prije tebe trpali u tim natjecanjima. Dinamo je igrao grupnu fazu bez zabijenog gola. Orsic je jedan od razloga zasto smo mi tu gdje jesmo.
  • Ali
    2.7k

Zakaj mu nisi bojao kvalifikacijske golove u europi?
    Pa ti su cak i vazniji, jer u skupini nemas pritidak ispadanja..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions