• reziser
    6.9k
    lako je biti general nakon bitke, trebao je uci ovaj, ili onaj.... tko god da je usao mora gristi, boriti se, samo je pitanje kvalitete, ponavljam igrali smo u gostima protiv 2 momcadi la lige.... igrlai smo jako dobro i nesretno izgubili
  • Blue98
    742
    Mislim da je trebo uvest jos jednog veznog umjesto napadaca, falilo nam je energije u sredini zadnjih 20ak min
  • Nino Bule
    14.5k
    Evo i mislavu se skandira dok daje izjavu
  • reziser
    6.9k
    ja recimo ne volim andrica a volim petka... i sad bi naravno napravio drugacije, znam da bi andric pojeo travu, grizao i borio se....al jbg...lako sada...
  • Fanboy
    2.8k

A nemoj baš sad tako...Nesretno može reći i navijač Seville za promašaj Ocamposa kod 3:1 kada je Livi obranio na prvoj vratnici. Nije to general poslije bitke, nego su više manje svi vidjeli da je Petković u toj agresivi igrač manje jer ne trči i generalno nije bio dobar. Bekovi su bili dobri i naravno da uvođenje dva druga nije imalo smisla dok ti ovi dirigiraju ritam, a ti ne možeš do lopte. Vezna linija je bila potrošena...
  • reziser
    6.9k
    a ništa, prespavat, bit ponosan na igru bez obzira na rezultat, i idemo zgazit lokomotivu za dizanje samopouzdanja
  • De Oliveira
    1.2k
    Ljudi nam zabiju gol iz nepostojeceg penala, pa drugi Petkovicu kroz noge i od Livakoviceve noge, a treceg se i ne sjecam od soka. Nama sa druge strane skinu Orsicevu bombu, pa Orsicev volej sa 10 metara zavrsi na tribini, pa Juric promasi sa metar i onda Ademijev nebranjiv udarac zavrsi u bloku. I dodaj da je Petkovic uniatio 3-4 kontre i eto. Realno bi bilo nerijeseno. U uzvratu Misic, Lauritsen, Ivanusec i Andric (ne mogu vjerovati da to pisem) ulaze i mozemo ih poderati.
  • reziser
    6.9k
    sretan put dečkima koji su bili dolje... :clap: :strong:
  • Woot
    101

Lauritsen i Gojak su se opravdali.. Obrana u drugom dijelu je bila puno bolja, mislim da si je kupio minute. Gojak isto odigrao odlicno, dobivao duele, uzimao lopte.. kazes "emreli prve minute ove sezone" kad mu je to prva utakmica u kojoj je dostupan. Moharrami/Spikic malo fulane zamjene, ali imao je drukcije to u glavi sigurno..
  • luka modic
    636
    Petkovića kaznit sa 5000 KN svaki put kad stane na loptu ili je zavalja obični glumac i lijenčina
  • reziser
    6.9k
    nadam se da je nasa uprava vidjela kako se postupalo prema nasim navijacima :rage:

tako bi i nasa uprava onda morala prema gostujucim, a ne dozvoliti onakve transparente na nasem stadionu... da ne spominjem famomoznih 5% kapaciteta....
  • reziser
    6.9k
    a 5000 KNluka modic

to bi ga jako dirnulo.....
  • miro
    4.7k
    ne znam zašto nitko ne spominje čisto, ali ČISTI faul nad Theophilom prije 2.gola ? sva 3 gola koja su nam dali su sumnjiva, što ne znači da smo mi bili ne znam koliko bolji ili nešto, ali činjenica je da smo za barem jedan gol pokradeni. Unatoč tome, ova Sevilla je ranjiva u obrani i nadam se jednoj briljantnoj partiji Petkovića - znam da nam je živce popio opet danas, ali on je ključ naših napada protiv Seville, ako ćete gledat snimku, pogledajte koliko ga striktno pokrivaju i udaraju i koliko nam ostavljaju terena.

Gojak je odigrao jako dobro - ja ga ne volim, ali njegov izbor za ovu utakmicu je pun pogodak. U Zagrebu bih volio vidjet Bulata pa čak i Baturinu zadnjih pola sata, jer njihova vezna linija je ranjiva. To je Lopetegui ispravio tek s ulaskom Delaneya i od tada su nam sakrili loptu

Ljut sam zbog rezultata, ali nisam pesimističan nimalo, izać po pobjedu pa ko ga j...
  • Brotnjo
    538
    Znam da imamo šanse za prolaz i vjerujem u prolaz. Isto znam otkad je vara da nisam pogledao utakmice lige prvaka,europske lige ili bilo kakve lige osim Dinama i Hrvatske. Idemo uzet tri boda za vikend pa tek onda razmišljati o uzvratu.
    ps: Petkoviću baci cigarine i počni igrat jebeni nogomet
  • Bosskovitz
    12.7k
    kaj je bilo, zakaj je doslo do sranja? Kakvi transparenti?

Mi koji nismo gore osuđeni smo na medije, a to je jako nezahvalno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.