• Ali
    2.2k
    Kopic = Krznar !
    Imas 3 tekme da isprobas neke varijante u hnl, i onda u financijski najvaznijoj utakmici odigras sa :

Lauritsenom prve minute ove sezone
    Moharami prve minute ove sezone
    Emreli prve minute ove sezone
    Stefulj sa 10min ove sezone
    Spikic sa 20min ove sezone
    Gojak sa 1min ove sezone

???? Pa kaj je to, jesi li ti normalan ???
    Ides isprobavat protiv seville kak ce ti se pokazat u utakmici.
    A realno samo Misic i Ivanusec iz standardne ekipe nisu mogli nastupiti.
  • Oluja
    4.5k
    Imas 3 tekme da isprobas neke varijante u hnlAli

U hnl-u situacija nije za isprobavanje nego se svaku tekmu mora shvatiti maksimalno ozbiljno i s dokazanom ekipom
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    Izmjene nula bodova osim Moharamija koji je al pari sa Ristovskim, Stefulj treba igrati i odmarati Bockaja u ligi jer Pero moze bez problema odraditi 90 minuta protiv jacih a Stefulj nije jos na ovoj razini.
    Umjesto Brune je trebalo uvesti Tolica po meni, a Andric bi meni bio izbor prije Jurica i Emrelija.

Da se moglo, moglo se. Da su oni mogli bolje, mogli su.
    Nista nije gotovo, na Maksimiru 2 gola Orse i jedan Gojaka za prolaz :ok:
  • Nino Bule
    14.5k
    ne kuzim svi ovi igraci su usli s klupe osim gojaka koji je morao igrat jer je misic ozljeđen i bio je pun pogodak, moras pocet manje kritika pisat jer svasta pises
  • Jaro
    7.7k
    Sad vidim, u situaciji kad su Lauritsen i Juric bili u onim sansama, Petkovic laganini 2m od golaut linije veze kopacku...
  • og1986
    2.9k
    Gojak sasvim dobro odigrao, bolji od mišića. Lauritsen isto. Kolega malo piše bzvz
  • Ludovic IX
    7.4k
    Malo puno..
  • marcio amoroso
    37.5k
    Ljudi moji spustite se na zemlju. Igrali smo protiv druge momčadi primere. Ljudi su šest puta osvojili ovo natjecanje. U prvenstvu su ispred Villarreala, Atletica ili Barce. Šta smo trebali? Igrati tika taku i dobiti 5-0?
    Šta su krivi ovi sa klupe? Jesu skrivili neki gol? Šetali se po terenu?

Ja dečkima, a i treneru skidam kapu za ovu predstavu.
  • reziser
    6.9k
    gledam analizu, od penala ni P, i rani ulazak napadača prije nego je izvođač puknuo...
    toliko o odličnom VARu... moje misljenie i dalje je isto :vomit:
  • Ludovic IX
    7.4k
    Štefulk me čak iznenadio jer nije imao straha pod pritiskom. Lijepo se par puta riješio lopte ali prema naprijed je slab.

I Petković koliko god loš bio, bio je nešto bolji u drugom. Ali trebao ga je izvaditi u 15-oj minuti nakon dvije izgubljene lopte i onda bi ili skroz otišao u kurac ili bi se uozbiljio
  • Captain America
    18k
    Ja dečkima, a i treneru skidam kapu za ovu predstavu.

Ja tebi za ovaj komentar, savršeno rečeno.
  • Carrasco
    4.3k
    Gledam statistiku na Sofi... mi 3 velike prilike, oni jednu...
  • Dinamosaur
    1.6k
    Opet poznati dinamovski poraz. Neko vrijeme zaboravimo na takve poraze al nas opet stignu. Vjerujem da nakon tekme ni jedan igrac Seville ne misli da su dinamovci neki outsideri i nedorasli ovoj fazi EL. Na kraju 3:1 ko da su nas ubili. Bas mi je zao onih par min nakon Orsinog gola i Juricevog promasaja? za 3:2
    A bome im je i tekma krenula uz dodatnu pomoc sudaca-penal? utrcavanje u 16 kod penala.

Na uzvratu pokazat veca muda i jos vise brzine.
  • reziser
    6.9k
    uglavnom, svi na maximir u četvrtak dat podrsku jer nije sevilla bauk.... uz naše prave dečke na terenu i tribinama možemo! pokazimo muda kao sto smo i tu jako dobro odigrali i sve je moguce
  • og1986
    2.9k
    To sa VAR-om nema više smisla. Pa daj pregledavaj u pm.

Nogomet i razvijanje igre u boljem smjeru su dvije kontra stvari
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.