• dzg717
    1.1k
    Kako se Moze dogodit da jedan Petkovic i Juric igraju ? Ovaj Jurić bar ima neku želju
  • Derek Trotter
    338
    Sucima, VAR-ovcima u sobi i Petkoviću doživotno zabraniti bavljenje nogometom i pristup stadionima na 5 kilometara.
  • marcio amoroso
    37.5k
    Odigramo super poluvrijeme. Uspijemo izjednačiti iz akcije koja je bila perfektna i umjesto da su oni u stresu mi primimo 2 gola u 2 minute. Sa njima se može, ali ako nam je postavljena obrana i ako ne gubimo lopte gdje ih ne trebamo.
  • Blue98
    742
    Emreli in Petko out
  • Oluja
    4.5k
    Da se mene pita Petku bi ovo bile zadnje odigrane minute za dugo vremena, mozda bi opet igrao ako se dokaze na posudbi u Dragovoljcu
  • cron1ck
    1.7k
    Možda probati sa azerom odma na poluvremenu
  • db-izbjeglica
    15.9k
    Pušta se čvršća igra, ne vidim razloga za kmečanje o sucima. Čovjek je pustio prednost, petković je imao posjed, mogao je što je htio, ali on mora biti neodgovoran i izgubiti loptu.
  • Fanboy
    2.8k
    Petković izgubi loptu i nastavi šetat kao da nije njegova stvar kod trećeg gola...Mislim da se on od davno trebao prodati. Ovo što radi je van svake pameti, a bome i od onih koji prodaju Gavranovića pored njega.
  • Eduardo
    21k
    Ako Kopić imalo smatra sebe za ozbiljnog trenera ostavit ć ovog klauna Petkovića odmah na poluvremenu u svačionici
  • Captain America
    18k
    Uvodi Emrelija. Na zadnjem terminu sam mamuran pretrčo više nego on danas.
  • De Oliveira
    1.2k
    Petkovic mi nikada vise ne bi smio na Maksimir, a kamoli na teren. Smece jedno lijeno. Jedno su pogreske, a sasvim drugo je jedan odvratan pristup.
  • Dinamosaur
    1.6k
    Nakon Shahtara sam mislio da smo ispucali kvotu primljenih golova u zadnje 3 min..al jbmu mater kak opet??
    A inace smo dobro stajali do neke 30-35min a onda se vidjelo da padamo lagano sa energijom.
    Al ovo u zadnje 3 min..lud sam
  • db-izbjeglica
    15.9k
    Dva gola smo primili nakon nepotrebno izgubljenih lopti. Prvo bočkaj, onda petković... Odgovornost u igri, ovo nije hnl i svaka greška se plaća.
  • reziser
    6.9k
    VAR-ovcima uDerek Trotter

nemoj tako, VAR je super :vomit:
  • Ludovic IX
    7.4k
    Gledam suca nakon gola Oršića..spustio glavu kao da mu žao
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.