• NORTE
    21.5k
    Na utakmici hajduk:slaven belupo cijeli stadion pjeva: "mrzim dinamo srpsko ime to"db-izbjeglica
    Nije dosta.
  • NB86
    17.4k
    Osijek vec dvije vrhunske sanse
  • Ali
    2.7k
    Tri detalja o kojima sigurno necemo citati u novinama sa utakmice hajduk:belupo
    1.kod prvog gola, nakon kornera odbijena lopta do grgica koji puca prema golu, livaja na putanji izmedju golmana i lopte u offside poziciji, a drugi elez koji sjedi i zatvara mogucnost da golman stigne loptu isto u offside poziciji.
    2.dva zuta kartona od kojih su oba starta tijelom i to u trenucima kada se beluoo podigao i smanjo na 2:1
    3.kod penala za livaju, sudac prvo pokazao sa obje ruke u zraku igraj dalje... i onda par trenutala nakon toga kad jsu zabili svirao penal???

Inace ne hajduk bio unat o bolji od sb, ali je ovo uvlacenje hns u pak strasno...
  • Captain America
    20.4k
    Nećemo valjda kukat zbog suđenja tad 4. klubu na tablici? Ovisimo sami o sebi, psihotičari dolje ako vide urotu protiv sebe, kakav god dokaz im dao, neće promijenit mišljenje.
  • vjeko1701
    21.3k
    Osijek zasad pojeo Rijeku
  • NB86
    17.4k
    Ovo bi mogao bit penal za osijek
  • Keyser Soze
    17.3k
    Čisti penal po meni
  • NB86
    17.4k
    Iznad lakta je, mislim da nece sudit
  • xavier
    12.1k
    Meni ovo nije penal.
  • NB86
    17.4k
    Dobra odluka, dosta iznad lakta skoro pa rame
  • Krizy
    64.2k
    Bule standardno crveni, zamijenio je Mancea iz Rijeke
  • marcio amoroso
    47.5k
    Ovo je baš jako teško odlučiti. Ne znam jel rame ili ruka.
  • db-izbjeglica
    19.5k
    Ma meni takvi penali nemaju smisla, sve te nebitne ruke gdje lopta u nekom centaršutu slučajno pogodi igrača u ruku su farsa proizišla iz var-a. Dobra odluka jovića, barem po meni, ja ne bi ni sudio onaj penal za hajduk protiv gorice.

Druga stvar ako je ruka baš jako i očito izmaknuta od ostatka tijela.
  • NB86
    17.4k
    Govorio je i bruno maric na tribini da je dogovor da varom sude penale samo koje bi 9/10 sudaca sudilo, ovo je situacija di bar pola sudaca ne bi ovo sudilo i ako ga na prvu nisi sudio onda ne bi trebao varom mjenjat odluku. Moraju smanjit vrijeme pregleda i kolicinu penala inace bi svaku utakmicu imali 2 ovakva penala.
  • marcio amoroso
    47.5k
    Inače baš nekako prljavo igraju. Vidi se da se ne mogu očima vidjeti. Da igram kladionicu uplatio bi na crveni karton bez problema.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.