• Oluja
    5.6k
    Danas 43. rodjendan slavi Ivan Bosnjak

https://youtu.be/dGYAp9BeOoc
  • Krizy
    61.1k
    Sedma asistencija Majera za Rennes, u 1100 minuta.
  • serbus
    5.3k

I sad kad vidim današnje igrače koji padaju ko pokošeni da dodir lica... To je to zabi im gol i jebi im mater
  • Ludovic IX
    9.8k
    Bez obzira na gvardijolov autogol, on je već sad svjetski stoper. I nije čudo ako je Leipzig već imao ponuda od 60 milja za njega.

Ali to me dovodi do pitanja zašto Leipzig vidi da će ovaj bit zvijer kao i olmo a drugi ne.

Jebiga, da se za njih natječu Leipzig, real, Juve i Bayern i dinamo bi dobio 30-40 u startu , a ovako ako bude bonusa, profita itd a obojica već sad vrijede 60 milja minimalno.
  • NB86
    17.1k
    Pitanje je bi li on u hnl-u napredovao tako brzo kao u bundesligi, i ovako ce dinamo na kraju dobit oko 40 mil eura za njega kao i za olma.
  • The Undertaker
    8.7k
    Kako ne vide kad je Leeds davao i veću lovu? Samo je Gvardiol otišao tamo gdje je znao da će igrati makar zabio autogol. By the way, autogol uopće nije njegova loša reakcija već nesreća (krumpir) gdje je spašavao krivo dodavanje golmana. Da je lopta prošla vjerovatno bi bio gol.
  • Ludovic IX
    9.8k
    Leeds nije real koji za klince od 16 ako su iz Brazila nudi 40-tak miliona
  • Ludovic IX
    9.8k
    I ne mislim da treba u Real već zašto nema odmah interesa od tih velikana.. nije da dinamo već nije pokazao da ne prodaje bofl robu
  • serbus
    5.3k

Majer je meni najveće iznenađenje mislio sam da će ga crnci u fra pregaziti agresijom, snagom ali on njih ubija 8 asista u sezoni. U nekim rubrikama top veznjak čestitke. Brzo će novi transfer
  • marcio amoroso
    45.8k
    Olmo i Gvardiol od prve minute za Leipzig protiv Koelna. Majer od prve minute za Rennes protiv PSG-a.
  • Blue98
    795
    Olmo gol i asist
  • Ludovic IX
    9.8k
    Majer bez straha od greške igra. Nema sad tu previše lepršavosti ali jebiga, ovi su vrh , nema tu mjesta za laganu igru ali po meni igra dobru tekmu
  • Ali
    2.7k
    yd2e67zqh1sj1oo5.jpg

Kapa do poda Lovro !
    Ljudi mi i bez Olma, Gvardiola i Majera igramo proljece u europi ! Respect
  • Dinamosaur
    2.5k
    Majer bolji od Messija. izasao u 86-oj min pri rezultatu 0-0. U tom trenu su po Sofi oboje imali ocjenu 7 (na poluvremenu Majer 6.8 a Messi 6.7)

Opci dojam je da je Majer bio sveprisutan dok se za Messija zapitas jel uopce na terenu.(npr 4 igraca psga su oko 16m a Messi setkara po centru)
    Majer pravovremen u duelu, uvijek blizu lopte ili sa loptom u nogama.
    U trenucima kad je pritisnut dvojicom svaki put pronade rješenje, bas podsjeća na Modrica u takvim situacijama. Nudi se u gradnji napada konstantno i sudjeluje u kreaciji. Dobar je bio i u reposjedu, par puta isceprkao loptu psg-ovim igracima na rubu 16m. U obrambenoj fazi na prvoj crti(30m) uz stalno kretanje.

Top igrac vec sada. Nadam se da nece zavrsit u psg-u iako bi se to lako moglo dogoditi.

A nadam se da Dalic nece onog napuhanka iz WH stavljat u prvih 11 pored ovog majstora.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.