• SAS1987
    15k
    Oni žele vrati ti u klub osobu koja je osuđena za pljacku kluba. Znali smo da su govna ali to je stvarno previse. Btw, zna se kada bi mogla biti potvrda pravnomočnosti sudbe?
  • Mali Zeus
    14.2k

Dugo njima treba da odluče o žalbi, ali vjerujem do kraja godine.
    Nadam se samo da ovo nije znak da već znaju presudu iako njega čeka i druga optužnica.

Uglavnom stvarno se nadam da nisu toliko glupi i bezobrazni da ga sad vraćaju iako se sve čini da će se to i dogoditi... :rage:
  • Mr Anderson
    8.7k
    Ako imaju mozga, neće ga vratiti. Pitanje je vremena kad će presuda biti pravomoćna, a sad je konačno tu i druga optužba. Što se tiče funkcije, koja je razlika između Vlaka i Zorana? I Vlak je običan Mamićev pijun, jedino što nema presudu.
  • Mali Zeus
    14.2k
    Žalosno je u što se Vlak pretvorio.
  • reziser
    6.9k
    ja sam siguran da ga neće vratiti....
    jer bi to bilo samoubojstvo kluba
    tek se navijači počeli vraćati a ovo bi sve vratilo debelo unazad
  • Mr Anderson
    8.7k
    Ja nisam siguran, ali se nadam da se varam. Nemaju oni sluha za navijače.
  • xavier
    12.1k
    Krasno bi nam se "možda je Mamić" poruka (koja po meni odlična i sjajno pogođena što vidimo po reakcijama s juga) obila o glavu ako se Zoki vrati :rage:
  • deda
    34.1k
    Malo smo dobili pozitivnog ozračja ove sezone, sad to treba baciti u sunovrat, na još nižu točku nego smo bili ikad. Way to go! :rage:
  • BluePhone67
    4.1k
    Netko je otvorio ovdje temu buducnost Dinama, nisam namjerno nista napisao na njoj, ali kako da ista napisem dok se razglaba na sjednici dali ce se vratit u klub Zoki Mamic, covjek koji je osudjen na otudjivanje sa bratom za 200 000 000 kn od kluba..

Iako je presuda nepravomocna sto se oni u vrhuski pozivaju ponajvise zbog sporosti naseg korumpiranog sudstva sto je vec ocito svakom u drzavi, ne znam dali oni stvarno misle da su ljudi glupi i da ce biti vjecno pasivni na njihova sranja to ce morat negdje kulminirat ili opet sa bojkotom, sranjima, sto njima odgovara jer im do navijaca nije stalo niti grama, osim svojih pozicija i visekoristi daljnjeg neometanog pljackanja naseg kluba. Al kako ih nije Boga strah i dobro je Kuze sve rekao u jednoj recenici sto ih tocno opisuje tko su i sto su. "Jel sam li ja veci kockar ako sam izgubio novac ili neki koji su izgubili djecje osmjehe i veselje navijaca"
  • Kwedi
    3.9k
    jel ikome išta znači što je zoki formalno tu ili preko mobitela, whatsappa ili vibera hendla, odnosno i njegov brat također ako je biznis ez južual?

ja recimo bih volio da dođe, da su stvari kristalno jasne, a ne da živimo u iluziji "Nije da nije, a nije ni da nije".

jedino je zajeb samo što smo bili nojevi, zahvaljujući bjelici koji je zaista čarobnjak te je dolaskom otprdio zle duhove i karmu od kluba kaj je dovelo do tog da nema šizofrenije oko kluba pa smo se svi uljuškali i skinuli nogu s gasa, a isti četnici koju su pljačkali klub su i dalje tu; u i oko kluba.

zoki, zdravko, IO, UO, modrić, lovren, svetina, marčinko, kurvetine iz sportskih... sve su to gnjide kojima bi normalan klub zabranio pristup stadionu na 200 metara udaljenosti.
  • BluePhone67
    4.1k
    Nitko nije bedast da ne vidi sto se desava oko kluba, niti je itko noj jer se pocelo kotrljat nesto u pozitivnom smjeru da nisu u klubu barem prividno, da su krenule optuznice, da su potvrde oko sms afere isplivale, da je i sam htio izaci iz kluba sa svojim dopisom, da je u bijegu, da su se boysi vratili na stadion, da se osjetio barem duh neke pozitive sto je na kraju se reflektiralo na rezultat nedosanjano proljece i dobro poslozena momcad koja se veseli zajedno sa svim na tribinama i da nisu dobili stolicu u glavu i uvrede, da su neki igraci koji bi igrali sada su na klupi, neki nisu niti uspjeli doci poput sammira jer je netko rekao stop, jer se nakon 10 i kusur godina pocele stavljat bbb slike, da su igraci dosli na izlozbu koju je formalno organizirala oporba itd itd.., al nitko bas nitko normalan nije si umislio da je to gotova stvar i da je sve rijeseno i da ce ikada biti rijeseno.
  • Mr Anderson
    8.7k
    Tek sad sam vidio da je na Snet forumu neka prepirka među moderatorima. Što uradi Strahonja.
  • Mali Zeus
    14.2k
    Naravno kad je jedan od moderatora najveći troler i klaun.
  • deda
    34.1k
    Ma tko, đe bi on
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.