• Krizy
    46.5k
    Neka vrate Martiala iz Seville :cool:
  • Mali Zeus
    14.2k
    Ne treba im, imaju Elangu. :)
  • marcio amoroso
    37.5k
    Elanga, Sancho i Rashford su sve dešnjaci. Martial koji je otišao također.
  • Infinity
    16.6k
    Sinoc sam negdje naletio da ce se vjerojatno vratiti nakon ove situacije s Greenwoodom.
  • Nolifer
    8.5k
    Ne treba im Dembele, treba Lingardu dat priliku, a ne ga slat na posudbe
  • Eduardo
    20.9k
    Simon Sluga u Ludogoretsu.

• Eduardo
    20.9k
    Aaron Ramsey seli kod Borne Barišća u Rangerse, Juve ga je uspio iskrcati na posudbu do kraja sezone pa otkup za 5.500.000 eura, a Škoti će mu sljedećih šest mjeseci isplatiti 2.500.000 eura kroz plaće.

@Infinity kolega, molim budžet kojim raspolaže Rangers :smile:

JBT koliko se svršavalo na Kuluševskog, a ništa nije pokazao u Juveu. Završio u Tottenhamu.
  • Infinity
    16.6k
    kolega, molim budžet kojim raspolaže Rangers :smile:Eduardo

Mislim da je 90m.
  • Eduardo
    20.9k
    Fino, iako sam pomislio da možda imaju i više s obzirom na podatak o Kopenhagenu koji me stvarno iznenadio.
  • NORTE
    12.2k
    Newcastle je definitivno najveća muljaža ikad. Everton se u jednom danu pojačao bolje nego najbogatiji arapi u više od 3 mjeseca.
  • Mali Zeus
    14.2k
    Baš, kupili tešku kramu, a Everton bome Delle Allija i Van de Beeka (jesu još nekog?).
  • NORTE
    12.2k

Lamparda za trenera, a spominjao se i Luka Jović.
  • marcio amoroso
    37.5k
    Everton bome Delle Allija i Van de BeekaMali Zeus

Ne prolaze takvi tamo. Sigurno odlični igrači, ali tamo je teški tempo i teška fizika. Ništa neće pokazati ni jedan, posebno Van de Beek.
  • Mali Zeus
    14.2k
    A gle vidit ćemo kako će to Lampard ukomponirati. Delle Alli je jednom bio dobar igrač, možda vrati malo tog kaj je imao a VDB je jedva imao priliku pokazati se iako mi se on čini kao igrač koji je dobar u određenom sustavu igre, kao onom Ajaxa, a da drugdje njegove kvalitete ne dolaze do izražaja tj. da nije tako dobar van sustava. Everton ima solidnu ekipu svejedno, a ova dvojica im mogu u svakom slučaju samo pomoći.

Aston Villa se isto čisto fino pojačala.
  • deda
    34.1k
    Moja Villa i Ciscov Everton su ti ko Slaven Belupo i Istra. Nit vrit, nit mimo. Ajd dobro, moji tu i tam ispadnu ovaj Everton nije ni ispao već 70 godina.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.