• Crusades1986
    13.4k
    Jel zna netko zašto ovaj vikend nema nacionalnih prvenstava u ligama petice? Znam da Englezi imaju pauzu, al kaj je sa ostalima?
  • deda
    34.1k
    Već smo to komentirali stranicu-dvije prije. Vjerojatno kraj tranfernog roka pa se preslaguju karte.
  • Navijač Dinama
    8.5k
    ovo što deda veli, i juznoamerikanci te azijati imaju i dalje kvalifikacije za SP.

Znam da se Real među prvim žalio jer ostaju bez Vinia, Valverdea, Militaa, Rodryga i Casemira.
  • Mali Zeus
    14.2k
    S čim se on bavi, majko mila.
  • immerwieder
    1.4k
    probal sam pogledati mali južnoameričke kvale,
    tu nema nogometa, izležavanja, sudački cirkusi,
    frajer prođe kraj njega, ovaj leži pet minuta,
    var se gleda satima, nadoknade po deset minuta, a zapravo su premalo
  • Navijač Dinama
    8.5k
    Vlahović novi igrač Juventusa. Oko 75 miliona transfer +15ak provizije. Fino posluju Juve i Fiorentina.
  • db-izbjeglica
    15.9k
    Kako ova belgija konstantno može biti na vrhu fifa ljestvice... Imam dojam da su zadnjih 5 godina konstantno prvi...
    A u tom periodu ništa nisu osvojili, bili su treći na SP2018, na zadnjem euru ispali u 1/4 finalu, odrađuju uspješno kvalifikacije kao i još podosta repki, lige nacija nisu odigrali ništa spektakularno, od dva pokušaja jednom završili na F4 i tamo završili - na četvrtom mjestu.
  • Krizy
    46.5k

Ode Greenwoodu i karijera i novac
  • deda
    34.1k
    Gdje je moje praćenje nogometa došlo kad sam morao guglat tko je taj lik :monkey:
  • Krizy
    46.5k
    I ja sam se pitao gdje igra, znao sam da je u Engleskoj ali otkako Dinamo dobro stoji u europskim natjecanjima, ne gledam baš druge klubove
  • Infinity
    16.6k
    Bio je jedno vrijeme dobar za fantasy :rofl:
  • db-izbjeglica
    15.9k
    kako su ovi ameri jadni u nogometu, to nisu istine...kanada, čim se malo organizirala i nekako izbacila jednog igrača u top klubu + par igrača iz relevantnih europskih klubova ih šije u kontinentalnim kvalifikacijama. :monkey:

imaju sreće što su im osim meksika i po novome kanade konkurencija za kvalifikaciranje na SP karipski otoci i srednjoamerička sirotinja, inače se ne bi kvalificirali ni na sljedeće SP.
  • Mali Zeus
    14.2k
    Ode Greenwoodu i karijera i novacKrizy

Mali ima teških problema. To je stvar kod tih mladih momaka u modernom nogometu, sve im je pruženo na pladnju otkad su mali, sve im se servisira i još im se tepa da će biti velike zvijezde i onda se dogodi ovo. Naravno nije to samo zbog nabrojanih stvari nego komplet okolnosti u kojoj je faktor i njegov karakter, kako je odrastao i živio do sada, ali u svakom slučaju gadan koktel.
  • marcio amoroso
    37.5k
    Sad kad je Greenwood u zatvoru i kad mu je praktički karijera gotova United ima priliku dovesti Dembelea za sitan novac.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.