• Zagi
    10.5k
    Marin , Tolić , Jurić čekaju minutažu. Vjerojatno će se još nekog kupovati...
    Ne dramite toliko.
    3
    nikog bitnog se ne smije prodati dok ne osvojimo naslov. sve drugo je pucanj samom sebi u nogu. na ljeto neka rade transfere jer ne mogu povjerovati da nemamo novca za 5-6 mjeseci narednih pa moramo prodati. igraču objasniti da osvoji naslov pa onda neka ide kud hoće. dinamo je iznad svih nas i ne igraju oni za kikiriki nego ozbiljnu lovu.
  • Captain America
    20.4k
    Stvorio se narativ da se neće radit problemi Oršiću (jer nema smisla držat nezadovoljnog igrača) i da će ga se pustit za 10ak milijuna. Isti poučak možemo primijenit i na Petku, došli su u isto vrijeme, Bruno je i nešto mlađi i upisali su se zlatnim slovima u povijest našeg kluba. Pripreme su prošle i sad da dovedemo ne znam kakvu klasu trebat će mjesec i pol, dva da se uhoda u ekipu, a mi si taj luksuz s pratiteljima ne možemo dopustit. Imaš najsvježiji primjer Drmića kolko mu je trebalo proljetos da se uštima s ostatkom ekipe. Mi smo u govnima ako izvisimo s Europskom ligom na jesen. Možeš namaknut lovu prodajom Ivanušeca i Šutala i to je to. Igrači u konferencijskoj nisu u izlogu u kakvom bi bili s Europskom ligom i ne možeš očekivat velike odštete jer dominiraš protiv Jabloneca umjesto protiv West Hama i Genka.
  • Krizy
    58.8k
    Kako doznajemo, Dinamo ne želi prodati Oršića, ali riječ je o novcu koji se ne odbija tako lako. Uostalom, ni sam igrač nije siguran želi li otići u Burnley.
    Tironi na 24h.
  • Woot
    101
    Ak je 8 milijuna onda nije ni klubu previse privlacna ponuda, bar meni nebi bila. Uz to, ne vjerujem da Orsa to zeli bas, a ako zeli pustit ga..
  • deda
    38.3k
    Kao što sam rekao, nemaju oni pojam što Oršić znači ovoj momčadi. Kvalitativno i psihološki. Fascinira ih da se za Oršu može dobiti 8-9 milijuna. Dinamo nikad za nekog od 29 godina nije dobio te pare. Moguće da su tokom dana dobili reakcije, kako navijača, a možda i stručnjaka da je prodaja Oršića glupost. Vidjet ćemo, rekli bi slijepci.
  • BBB Sibenik
    6k
    Koliko ja znam njega se ne sili na transfer. Dinamo je samo prihvatija ponudu ostalo je na Orsicu. Vise puta je reka da mu se ne ide iz Dinama tako da ja nebi reka da je on već otisa. Ne triba paničarit pričekajmo dan dva
  • deda
    38.3k
    Koliko ja znam njega se ne sili na transfer. Dinamo je samo prihvatija ponudu ostalo je na Orsicu. Vise puta je reka da mu se ne ide iz Dinama tako da ja nebi reka da je on već otisa. Ne triba paničarit pričekajmo dan dvaBBB Sibenik

Tako i ja otprilike vidim situaciju. Ali bi opet naglasio da nisu ni trebali prihvatit ponudu.
  • Krizy
    58.8k
    Od igrača preko 25 godina, Dinamo je dobio 3.7M za Pinta i 3M za Soudanija.
    Još jedan pokazatelj kakva je igračina Oršić.
  • Dinamosaur
    2.3k
    Orša ostaje,smirite se :blush:
    Pošto svi nešto nagađaju cijeli dan-ovo je jedino kaj ću ja zaključit;takvi poslovi su se objavljivali tek kad su bili gotovi
  • superhik
    12k
    Ivica Medo kaže da je prodaja Orše gotova stvar i da dajemo ponudu za Murića. Navodno 3 milje.
  • Keyser Soze
    14.6k
    0hmm020g8ce7cr6d.jpeg

"Dinamo sjajno prodao Oršića"
    I zamsli to, Robert Murić je zamjena za Mislava Oršića, koliko to glupo i loše zvuči.
  • flexXy
    3k
    Lovrić je dogovoren već, čeka se Oršićeva odluka. Pouzdan info.
  • Krizy
    58.8k
    Ma tu se ne zna tko pije, tko plaća. Sportske maloprije pišu da Murić ne ide u Dinamo.
  • Ali
    2.7k
    flex ako je to rjesenje onda smo bas jadan klub, Lovric je 30% od Orse po svim parametrima.
    1.privrzenost klubu
    2.smirenost
    3.dokazana kvaliteta u ozbiljnim utakmicama.

Pa ljudi Lovric se u Lokomotivi kad su bili u punom naletu nije mogao izboriti za poziciju. Gorica je puno puno slabija ekipa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.