Oršić zaslužuje da ode negdje, svoje je dao Dinamu, makar tu je još prostora za napredak. — xFire
Druga engleska liga ili svjetlo pozornice SP-a i europske lige...Ajde da se radi o Premijer ligi tamo posljednjem klubu, no Orša je trpao Tottenham, Atalantu, zabijao i asistirao protiv Španjolske da bi sad igrao na dnu Championshipa ?? — Fanboy
Ja mislim da prostora za napredak nema, ali i ne mora biti. Mislim da Orsic igra nogomet zivota i da bolji od ovoga biti ne moze. Da li nam je to problem? Apsolutno ne. Ovakav Orsic dobro dodje Dinamu jos jako dugo. Bolji biti ne moze, ali na ovoj razini moze dati jos jako puno.
Ja se nadam da ce ostati. Trenutno bi nam najvece pojacanje bio njegov ostanak. Nije mi drago ni da se razmatra prodaja, a ne da dodje do iste. — Infinity
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.