• deda
    42.1k
    Od svih igrača ovog Dinama, prodavao nikad ne bi Ademija, Oršu i vjerojatno Livu. Ovo je velika pogreška jer Orša je Dinamovac, dobra duša ove momčadi i game breaker na kraju dana. Jedino što može opravdati ovu prodaju je stvarno njegov izazov ili želja da oproba taj otočki top nogomet. Iako mu i to ne može nitko garantirati pošto je vrlo vjerojatno da će iduće sezone igrati protiv Šunjića u Championshipu. Ako je na Orši konačna riječ i on odluči da proba, ja poštujem takvu odluku.
  • Olmic
    5.5k

Sad će te prozvat mamićevcem
  • deda
    42.1k
    A svi smo uzrujani i uzbuđeni, neću uzeti ništa za zlo. :lol:
  • deda
    42.1k
    Ako je za Jakića istina da odlazi za ukupno 5 milja, onda je to još dodatna katastrofa. :monkey:
  • Chomakhidze
    243
    ako je istina da se njega ceka i da se necka, hajmo mu zatrpat inbox i pokazat koliko nam je stalo svima da ostane :lol: .

Klub nek mu povisi placu, love se ima, pogotovo sad kad Argentinca ne dovode.
  • Majki2111
    4.2k
    Ja sam svoju poruku već poslao... Na vama je red
  • Mali dioničar
    18.8k
    Sad će te prozvat mamićevcemOlmic

A tko je prozvan mamićevcem?
  • Olmic
    5.5k

Tvoj zadnji upis je koliko Mamićevca na forumu, a to je pretpostavljam vezano za sve " nas" koji kažu da Mislava treba pustiti ako on to želi.... Ako sam u krivu isprike
  • NB86
    17.4k
    Pa sta nije vec od pocetka poznato da jakic ide za 5 mil eura, bilo je 1.5 mil eura posudba + otkup za 3.5 mil i dinamo nije bio zadovoljan al je on onda navodno prijetio bojkotom
  • Krizy
    64.4k
    Jebem ti nogomet i ovolike emocije
  • Mali Zeus
    20k
    Pa ne treba nam Oršić ako ćemo igrat 352 jer imamo Andrića i Jurića, isto kao što nam Gavranović nije trebao jer smo tad igrali s jednim napadačem. Mislim da tako ide logika. Ako ga prodaju nek odmah daju titulu Osijeku ili tovarima, zasluzili su jer su bar klubovi koji imaju neke ambicije.flexXy

S Gavranovićem je bilo odlično, prodaš napadača i onda skužiš da ti ih fali pa Andrić igra prvu špicu.
  • Mali dioničar
    18.8k
    Tvoj zadnji upis je koliko Mamićevca na forumu, a to je pretpostavljam vezano za sve " nas" koji kažu da Mislava treba pustiti ako on to želi.... Ako sam u krivu isprikeOlmic

Ne znam zakaj si se prepoznao.
  • Mali Zeus
    20k
    Ekipa kako reći čovjeku od 29 godina da ne može otići u najjaču ligu svijeta?Olmic

Od ljeta će biti Championship.
  • Krizy
    64.4k
    53% bruto plaće u premier league iznosi neto. 
  • Infinity
    20.7k
    A u Hrvatskoj?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.