• deda
    38.7k
    Znam da moj Marcio uživa na ove brze vijesti :lol:

Stvari se zahuktavaju. Clermont Ferrand zainteresiran za Komnena Andrića.
  • Krizy
    59.2k
    Ja sam uvjeren da Bjelica želi Cokaja ali vjerujem da on sam cilja na odlazak u Dinamo, pošto izgleda da igra dobru sezonu.
    I sam Bjelica spominjao da mu fali zadnji vezni.
  • deda
    38.7k
    Sad jedna loša vijest. Novinari iz Burnleya javljaju da je postignut napredak u razgovorima o transferu Oršića u Englesku. Spominju odštetu od 9-10 milja Eura. :shade:
  • NB86
    16.9k
    Ako se radi o lokosima onda ok, u hnl-u su vjerovatno najtezi za trgovat jer su im igraci uglavnom bili zakapareni od strane dinama. Tu su se naravno stvari dosta promjenile al prica drzi vodu bar, veci problem u slucaju cokaja je sto osijek ne daje bas takve odstete pogotovo za hnl
  • Mališan
    1.9k
    Bjelica treći put· kupuje Leovca kao manager . Prvo u Austriji , pa u Dinamu i napokon u Osijeku .:strong:deda

Mourinho i Ricardo Carvalho za sirotinju (Porto, Chelsea, Real)
  • Eduardo
    24.9k
    Sad jedna loša vijest. Novinari iz Burnleya javljaju da je postignut napredak u razgovorima o transferu Oršića u Englesku. Spominju odštetu od 9-10 milja Euradeda

Ovo je žestoka šamarčina ambicijama kluba za nastavak sezone. Hebeno sranje je nešto najblaže što mogu napisati u ovom trenutku.
  • Klenx
    8k
    Ako ovi iz uprave čitaju, ovim putem im spolno općim s majkom. I sestrom.
    A mogu i sa cvjećarkom i nositeljicom kuverti osobno.
    Dajte čovjeku ugovor kakav zaslužuje do kraja karijere i sigurno neće otići.
  • Mali Zeus
    18.8k
    Prodaja Oršića bi bila takva katastrofa.

I tako logična od strane sadašnje 'uprave', baš nešto što bi taj trojac pajaca učinio.
  • flexXy
    3k
    tako logična od strane sadašnje 'uprave'Mali Zeus
    Pa ne treba nam Oršić ako ćemo igrat 352 jer imamo Andrića i Jurića, isto kao što nam Gavranović nije trebao jer smo tad igrali s jednim napadačem. Mislim da tako ide logika. Ako ga prodaju nek odmah daju titulu Osijeku ili tovarima, zasluzili su jer su bar klubovi koji imaju neke ambicije.
  • Olmic
    5.1k
    Ekipa kako reći čovjeku od 29 godina da ne može otići u najjaču ligu svijeta?

Naravno nama puno on znači i volio bi da ostane do kraja karijere, ali ako je ponuda istinita treba ga pustit...
  • Armagedon13
    959
    Pričalo se o njegovoj plaći od 2.5m
  • Vučko53
    298
    Apsolutno je nevjerojatna odluka da ga se proda (ako je istinita). Dinamo ne može dovesti igrača za te novce, a za manje novce jednostavno nema zamjene za igrača te vrijednosti koji je toliko konzistentan i koji može jednim potezom riješiti utakmice pa čak i one visoke razine.

Novaca od transfera u zadnje dvije godine ima sasvim dovoljno, a ta Oršićeva želja jednostavno ne vjerujem da ovdje može biti presudna i mislim da je netko mogao s njim normalno sjesti, objasnit mu ambicije kluba i da on ne bi pravio probleme.
  • Markelo
    3.4k
    Englezi oduševljeni svotom. Nije mi jasno kako im bar 10m funti nisu mogli izbit. Ovo je odličan posao za Burnley.

Naravno, ako su ovo točne informacije
  • Eduardo
    24.9k
    Englezi oduševljeni svotom.Markelo

Di neće. Ovo je KRAĐA!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.