• NORTE
    17.7k
    Sta je do sad 'pogodio'?Infinity
    Ako nema nikakve insajderske informacije onda je to zapravo najobičnije blefiranje, nazovimo to pravim imenom. Stalno kao 'nešto', a nikad ništa.
  • Eduardo
    24.9k
    Kastrati ima desnu nogumarcio amoroso
    Samo jednu nogu? Tako je izgledalo dok je bio kod nas, kao da igra s jednom nogom
  • Dautbegović1
    92
    Nakon "nikad prežaljenog" Hojera ode nam i Ojeda u povjest,tko je sljedeći?
  • NORTE
    17.7k
    Jedina prava informacija bila je najava dovođenja Bočkaja i to zaista bilo veliko iznenađenje. Brazilac iz Šerifa se vratio u Brazil, a Cokaj je ionako u Lokomotivi pa ako zaslužuje doći će sigurno.
  • deda
    38.7k
    Ante Crnac, krilni napadač rođen 17. prosinca 2003. godine u Kutini, novi je igrač Slaven Belupa. Crnac je potpisao trogodišnji ugovor, a ‘pod palicom’ trenera Zorana Zekića trenira od starta priprema za proljetni dio prvenstva. Novi igrač koprivničkog prvoligaša prve je nogometne korake napravio u svojoj Kutini, u Školi nogometa HNŠK Moslavina iz koje je otišao u Školu nogometa zagrebačkog Dinama. U seniorskom nogometu odigrao je 18 utakmica, svih 18 za Dinamo II u Drugoj HNL. Valja istaknuti i da je za mlade reprezentacije Hrvatske, U-16 i U-17, upisao pet nastupa.

– Sretan sam što sam stigao u Slaven Belupo i Koprivnicu. Očekujem od sebe da napredujem svakodnevno i da se kroz zalaganje na svakom treningu nametnem treneru Zekiću. S ekipom treniram već tri tjedna i sretan sam što su me svi prihvatili na najbolji mogući način. Imamo jako dobru ekipu i dobru atmosferu u svlačionici i vjerujem da se na proljeće možemo pomaknuti na više na prvenstvenoj ljestvici – rekao je 189cm visok krilni napadač koji će nositi dres s brojem 11.

Ante, dobrodošao u Slaven Belupo i sretno!

Izvor: stranica SB
  • Zagi
    10.7k
    Još se nisam pomirio sa tim raskidom...
    Nek mu je sa srećom, možda se i vrati u jato jednom..
  • deda
    38.7k
    Leovac u Osijeku
  • jp23
    3.2k
    to službeno ili?
  • deda
    38.7k
    Nije još, Germanijak je objavio. Bogami Bjelica puno surađuje s korporacijom. Kad mu neće suradnju dati kćeri korporacije, on s glavom korporacije radi. :rofl:
  • Olmic
    5.1k
    Još jedan ugovor manje.. Da se riješit Belog, Čopa bilo bi super
  • Armagedon13
    959
    Kaže Leksički "kapitalac" stiže u Osijek,kad ono Leovac
  • Infinity
    19k
    Ne iznenadjuje ovaj transfer. Bjelica je izjavio da je Leovac jedini igrac kojeg je zahtjevao kad je dosao u Dinamo. Ocito je zadovoljan njegovim vjestinama. Na toj poziciji su tanki s obzirom da smo mi uzeli Bockaja, a nama je Leovac vec duze vrijeme visak. Ne bih se iznenadio da se ovaj transfer poceo gotoviti zajedno s transferom Bockaja u Dinamo.

Ima tu jos igraca kojih se treba rijesiti, mada bi ja bio sretniji da ti igraci idu vani, a ne u konkurenciju. Koliko god oni nama bili nepotrebni, dovoljno se sjetiti Franka da dobijem nocne more.
  • deda
    38.7k
    Bjelica treći put kupuje Leovca kao manager. Prvo u Austriji, pa u Dinamu i napokon u Osijeku. :strong:
  • NB86
    16.9k
    Ako pređu na 3 iza mogao bi im leovac uskocit u prvih 11.

Inace stvarno ne znam na koga je mislio bjelica kad je rekao da mu ne smiju prodat igraca. Jedina ponuda za koju se zna je osijekova ponuda za lovrica, a tu je sve jasno, pausic je na tribini rekao da oni imaju tocnu cifru koju tko god donese moze ga sutra nosit i da ne pregovaraju ni s kime oko nje. Ne znam zasto al nakon tovara sad i osijek ima potrebu prodavat pricu da je gorica mamiceva prcija.
  • jp23
    3.2k
    Redknapp sa Kranjčarom i Crouchom, Bjelica sa Leovcem :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.