• marcio amoroso
    47.7k

Kad sam bio u Istanbulu otprilike u ovo vrijeme vidio sam da ljudi imaju kanal koji cijeli dan piči i posvećen je samo transferima.
    Oni su bolesni što se tiče toga. Njihovim glasinama sigurno ne treba vjerovati.
  • deda
    42.1k
    Sad bi i Bologna Oršića
  • blue heart 72
    2.9k
    jako teško da Bologna može potpisati Oršu. Nakon što ih YB odbio za Aebischera (4 M), sada su na jedvite jade nešto podebljali ponudu, tako da će najvjerojatnije doći do dogovora i realizacije transfera. Sada da još skupe pristojnu lovu za Oršu, nemoguća misija. Jedino ako bi to odradili po žabarski u 55 rata.
  • Keyser Soze
    17.3k
    Evo i taj famozni dinamov osvrtnik piše da je Ojeda otpao sigurno.
  • Captain America
    20.4k
    Nek uzmu Solbakkena ako toliko žele desno krilo, slična lova ko za Ojedu bi trebala bit dovoljna.
  • Krizy
    64.3k
    Ugovor mu istječe za 11 mjeseci, 1.5M max 2
  • Jurki
    20.9k

Sad kad se Ojeda uslika s dresom za koji dan.. hahahah
  • NB86
    17.4k
    Dajte nam josipa ilicica !!!
  • marcio amoroso
    47.7k

Samo Jojo dolazi u obzir :up:
  • puxigadjurdja
    2.6k

Samo da ne bude:
    "ja dodam gas, llirim Kastrati je novi igrač Dinama"
  • marcio amoroso
    47.7k

Čak bi i Jakoliša prije njega uzeo. On je katastrofa. Jedva se čekalo da ga se proda. Sumnjam da je on ikakva opcija.

Što se tiče Ojede čak mislim da je možda dogovoren za ljeto. Ništa nije nemoguće.

Meni bi Josip Iličić bio prva i uvjerljivo najdraža opcija.
  • puxigadjurdja
    2.6k
    Ma ne volim kastratija spominjati uopće pogotovo ne u kontekstu povratka ali mi se situacija učinila prigodnom za polulošu foru.
    Ugl, slažemo se.
  • NORTE
    21.6k
    Nemam ništa protiv kupnje Murića.
  • Infinity
    20.7k
    Što se tiče Ojede čak mislim da je možda dogovoren za ljeto. Ništa nije nemoguće.marcio amoroso

Rekao bih da je nemoguce. Bio bi kupljen i posudjen. Nema mi smisla danas dogovoriti transfer koji ce se realizirati na ljeto. Razloga je puno. Moguci pad ili rast forme igraca, a samim tim pad ili rast cijene. Moguca ozljeda igraca. I Godoy i Dinamo, a i Ojeda mogu razjebati taj dogovor kad god pozele. Dogovor realno bez potpisa ne vrijedi nista, jer sutra Real moze ponuditi 30 milijuna i mi da se pusimo s nekakvim dogovorom.

Za poceti nove pregovore na ljeto danas ne trebamo nikakav dogovor. On da je rijesen za ljeto bio bi vec potpisan i posudjen. Dinamo i Godoy mozda planiraju nove pregovore na ljeto, al do tad ce biti jako puno promjena.
  • xyz
    840
    Ako se ne može dovesti pojačanje, onda ne treba nikoga dovoditi. Nikakvi Murići, Jakoliši i slični. Ionako se igra 3-5-2
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.