• Infinity
    19k
    Što se tiče Ojede čak mislim da je možda dogovoren za ljeto. Ništa nije nemoguće.marcio amoroso

Rekao bih da je nemoguce. Bio bi kupljen i posudjen. Nema mi smisla danas dogovoriti transfer koji ce se realizirati na ljeto. Razloga je puno. Moguci pad ili rast forme igraca, a samim tim pad ili rast cijene. Moguca ozljeda igraca. I Godoy i Dinamo, a i Ojeda mogu razjebati taj dogovor kad god pozele. Dogovor realno bez potpisa ne vrijedi nista, jer sutra Real moze ponuditi 30 milijuna i mi da se pusimo s nekakvim dogovorom.

Za poceti nove pregovore na ljeto danas ne trebamo nikakav dogovor. On da je rijesen za ljeto bio bi vec potpisan i posudjen. Dinamo i Godoy mozda planiraju nove pregovore na ljeto, al do tad ce biti jako puno promjena.
  • xyz
    840
    Ako se ne može dovesti pojačanje, onda ne treba nikoga dovoditi. Nikakvi Murići, Jakoliši i slični. Ionako se igra 3-5-2
  • Majki2111
    4.1k
    Odlaskom Kastratija stvorio se problem desnog krila. On je imao izravan učinak prošle sezone u Europi i HNL u obliku asista i golova. I to sa pozicije desnog krila. 35 nastupa. 3 gola i 7 asistencija. Ne puno, ali ne ni malo.

Samo kažem.
  • Krizy
    59.2k
    Nadoknadio je to Menalo s 5 golova i 2 asistencije.
  • Majki2111
    4.1k
    U redu. Slažem se. Zašto se zaziva desno lijevnogo krilo onda?
  • Dragon1Warrior123
    4.5k
    Kastrati nije bio ni toliko loš koliko je bio glup. Koliko sam skužio svlačionicu je skoro razjebo zato su ga se riješili pod mus.
  • Infinity
    19k
    Zato sto je i to lose.
  • Majki2111
    4.1k
    A kaj? Treba dabl dabl?? Mislim. Nije sila, igra se 3-5-2. Dobro xyz kaže.
  • Infinity
    19k
    Brojke su tu nebitne, Menalo je najslabija karika u nasoj momcadi i logicno da njega idemo mijenjati ako zelimo biti bolji. Necemo traziti boljeg od Orsica.
  • marcio amoroso
    43.5k
    Zašto se zaziva desno lijevnogo krilo onda?Majki2111

Kastrati nije lijevonogo desno krilo. Kastrati ima desnu nogu.
  • NB86
    16.9k
    Vidimo dobru igru kastratija i u legiji, odusevljava igrama
  • Majki2111
    4.1k
    Ma ne mora desno krilo bit lijevonogo. Pogotovo ne u ovom našem sustavu. Ako će doć ovaj argentinac prije će ga koristit u napadu ja mislim nego na krilu. Al dobro bumo vidli. Kako bude, bit će.
  • marcio amoroso
    43.5k
    Ma ne mora desno krilo bit lijevonogo. Pogotovo ne u ovom našem sustavu.Majki2111

U ovom našem sustavu koji igramo zadnjih 8 utakmica krila ionako ne postoje. Postoje 2 napadača i postoje 2 wingbacka.
  • Maki17
    257
    Iličiću vrijeme je
  • jp23
    3.2k
    Odlaskom Kastratija stvorio se problem desnog krila. On je imao izravan učinak prošle sezone u Europi i HNL u obliku asista i golova. I to sa pozicije desnog krila. 35 nastupa. 3 gola i 7 asistencija. Ne puno, ali ne ni malo.Majki2111

Problem "desnog krila" postoji otkad je Hajrovic ispao iz forme i Kadzior kasnije prodan.

Kastrati je kao da si ogromnu rupu iz koje curi voda pokušao popraviti sa flasterom. :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.