• db-izbjeglica
    17.9k
    imat će on bolje ponude od wolfsburga i herthe, ali i taj wolfsburg ima valjda duplo skuplju momčad od dinama i kupuje igrače za preko 10 milja eura. jedna stvar je cijeniti svoje, a druga biti realan...i ja bi da nam se vrate kovačić, brozović, gvardiol, olmo i majer...al jbga nije realno.

ovo s kovačem je realnije, al opet...financijski i trenerskim renomeom nije u sferi očekivanog.
  • Olmic
    5.1k
    Ako dođe Ojeda mislim da smo dobili novog izvođača penala..a ne znam kad smo imali toliko dobrih izvođača slobodnih:Pero, Ojeda, Orša, Mišić i Bulat
  • SAS1987
    17.9k
    Nikad boljih izvođača a nikad manje penala.
  • deda
    38.8k
    Ojeda je već na Lučkom čujem
  • Carrasco
    6.3k
    To je to izgleda. Upravo zapratio službenu stranicu Dinama na Instagramu.
  • Olmic
    5.1k

Ide prema Splitu...
  • Fanboy
    3k
    Navodno je sve riješeno, oko 4 mil eura...
  • Smotanihaker
    883
    Kada je Zdravko Mamić prije nekoliko dana najavio da neće sve ostati na Bočkaju, a u Maksimiru ga brže bolje ispravili da je posao oko osječkog krila finalizirala Uprava, bilo je jasno da se kuha još nešto. A Mamić je nakon lijevog krila, poklonio svom novom treneru Kopiću i ono desno. Uprava? Oni će samo staviti autogram na ugovor. Kao i uvijek do sada. :lol:

https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/germanijak-doznaje-dogovorena-odsteta-za-ojedu-argentinac-stize-u-dinamo/94589
  • NORTE
    17.7k
    Samo da ne bude Anderson Costa, puno priče malo rezultata. Ako bude novi Morales dinamo je pogodio.
  • Eduardo
    25k
    Ne priznajem ništa manje od Soudanija
  • Ali
    2.7k
    Preslagivanje i u ostatku sportskog dijela. Butina na mjesto dir skole. Odlicno!
    Krznar druga ekipa, ok njegov domet i u neku ruku zahvala za trud.
    Kopic SD, za sada se doima ok.
    Uz Bockaja, ako stigne Argentinac i Kacavenda. Uz postojecu ekipu.
    Jos samo fale braca Kovac na klupu i njemacki stih u strucni stozer!
    I to bi bio prekrasan kraj godine u kojoj smo pobijedili Tottenham u 1/8 EL.
    Sa svim tim smo osigurali naslov prvaka, a ni Sevilla nebi bila bauk.

Sretna Nova 2022 !
  • superSantos
    3.1k
    Kada je Zdravko Mamić prije nekoliko dana najavio da neće sve ostati na Bočkaju, a u Maksimiru ga brže bolje ispravili da je posao oko osječkog krila finalizirala Uprava, bilo je jasno da se kuha još nešto. A Mamić je nakon lijevog krila, poklonio svom novom treneru Kopiću i ono desno. Uprava? Oni će samo staviti autogram na ugovor. Kao i uvijek do sada. :lol:

https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/germanijak-doznaje-dogovorena-odsteta-za-ojedu-argentinac-stize-u-dinamo/94589
    Smotanihaker

Uvijek prvo pogledaj tko piše članak

Recimo tu je autoru članka u interesu da ga stavi upravi kluba (ili jednom članu iste)
  • Papastrumf
    17.7k
    Recimo tu je autoru članka u interesu da ga stavi upravi kluba (ili jednom članu iste)superSantos

Nakon njegove priležnice, sad bi ga stavljao i njemu? :grin:
  • puxigadjurdja
    2.4k
    Mene je strah da mi Argentinca nismo doveli za desnu stranu, nego kao zamjenu za Oršića koji ide.
    Sretna Vam Nova ljudi uz ovaj depresivni upis.
  • Baneki
    812
    Prema Transfermarktu taj Ojeda je tijekom cijele karijere do prošlog proljeća vrijedio oko 300-400k, i onda odjednom 6m prije prodaje. Izgleda odličan posao njegovo menadžera. Zabio pet golova prošle godine, ne očekujem previše.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.