Na žalost ili na sreću ne radim u klubu tako da su moje mogućnosti limitirane a te koje mam mislim da solidno koristim - dofurao sam na stadion x ljudi koji nemaju veze s Dinamom, objasnio sam im povijest kluba itd. pa su počeli barem simpatizirati pa se rado vraćaju na Maksimir.I kak misliš radit na tome? — Sljeme
Zona je svakako povećala team identification svakom tko je prati.Na forumu? — Sljeme
Identifikacija s klubom obično počinje zbog lokalnog okruženja (obitelj, prijatelji, grad u kojem živiš itd). Dinamo bi trebao sistematsko obrazovati mlade ljude u Zagrebu što je Dinamo te tako postati dio zajednice. I zbog toga je kvalitetan klupski muzej jako potreban klubu.Pa valjda se gradi povezanost/identifikacija s klubom na stadionu — Sljeme
Mobilizacije donekle napune stadion jer su "izvanredan događaj" i 2, 3 puta godišnje. Ako bi bile svako utakmicu ne bi više imale efekta.Ak se nakon akcija može donekle napuniti stadion, onda ćemu stati s akcijama. — Sljeme
Sve ovo je super ,al nikaj od toga nece bit produktivno dok god su cetnik I njegovi nametnici u klubu. — über alles
Sve ovo je super ,al nikaj od toga nece bit produktivno dok god su cetnik I njegovi nametnici u klubu — über alles
, kod članstva mi nema smisla da se ne učlanjuje za kalendarsku godinu — Crusades1986
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.