Ljudima je puna kapa plaćat testove,skupe karte,3 pivice kavica prije tekme nekaj za pojest put čekanje na ulazak ,potroše brdo love da bi ušli na stadion na kojem pola tribina nisu u funkciji,zima je ko u grobnici i sve je oronulo...jednostavno treba se napravit novi stadion kakav Dinamo i Zagreb zaslužuju i treba se smirit situacija s koronom... realno gledajući moje misljenje... — Fićo1986
Poslije tekme s hajdukom na naslovnici Zone poziv na košarku. — Sljeme
Ne može biti mobilizacija svaku tekmu jer je onda nitko nebi ozbiljno shvačao. Mobilizacija može biti maksimalno 2, 3 puta na sezonu i to je to. — SAS1987
Pohvalio sam odmah najavu o 30 kn i popljuvao forumaške ideje dovlačenja, stojim pri tome i sad i uvijek ću ih javno napisat. O nesposobnoj antinavijačkoj upravi sam x puta napisao sve. — NORTE
Več sam se previse puta ponavljao da je treba dugorocno raditi na team identification. Svaki dan. Jedina alternativa tome je prazan stadion. — SAS1987
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.