• NORTE
    27.9k
    Bojim se onog prvenstva iza, ako ostanemo bez nekih ključnih igrača Ivanušeca, Oršića, Livakovića, Petkovića, Ademija, itd... — Baneki
    Ovo mi zvuči kao nekadašnja naklapanja da će Mamić otić iz kluba čim proda Kovačića/Ćorića/xy talenta. Nije dinamo klub koji ovisi o Ivanušecu, a niti Mamiću. Niti smo nas par tisuća s Maksimira tu zbog titula.
  • IstinaZaDinamo
    2.8k
    A zamjene za Gvardiola, Majera i Jakica su tko tocno? Franjic, Petkovic/Menalo i Gojak/Misic?
  • Zagi
    19.2k
    Gvardiol : Šutalo (21) , Katinić(17) , Braun(17)
    Majer: Baturina (18) , Šaranić(18) , (Ivanušec) , možda Kačavenda?
    Jakić: Franjić (21) , Bulat (20) , Duvnjak (18), Soldo (18)
    +Crnac, Barišić , Brekalo , Laća , Rukavina
    bez brige za iduču generaciju talenata...
  • Krizy
    77k
    Na dobro vam došao Badnji dan :pray:
  • NORTE
    27.9k
    dobro vam došao — Krizy
    Prvo sam pomislio da su nekog doveli.
  • reziser
    8.3k
    zanima me da li je to prvi transfer novog sportskog direktora ili je to dogovoreno prije....
  • NORTE
    27.9k
    Mi u kadru nemamo igrača koji je došao kao pojačanje, kao što je to Pero. Teško mi je i sjetit se takvog nekog, čak ni Rog koji je bio najskuplji mi nije bio toliko dokazan kao Pero i na europskoj sceni. Lijeva noga, eurogolovi, slobodnjaci.

Možda Ktc, ali on je za većinu nas bio totalna nepoznanica i nikad nismo ni čuli za njega. Sjećate li se zadnjih POJAČANJA?
  • vjeko1701
    30.3k
    Kovač, Tonel, Cufre
  • Dudu
    3.7k
    Vidim oduševljenje na forumu oko Bočkaja, ja se nadam da griješim, al on za mene nije taj.

Možda je upgrade u odnosu na Štefulja, ali kao prvo debel je, kao drugo neozbiljan, kao treće alkos i kao četvrto defanzivno nedovoljno kvalitetan. Puno red flagova, ali evo nek me razuvjeri.
  • vjeko1701
    30.3k
    Odkud to da je debel? Ponekad se malo zanemaruje zagorska konstitucija, ja sam imao period kada sam zbog nekih stvari znao pasti i ispod 68 kila a obučen, posebno u dresu sam izgledao kao da imam višak oko struka a ramena su mi i dalje bila šira od ljudi sa nekih 80-85 kila.
  • GZomanid
    795
    Pa sportaša već imamo dosta, možda nam i treba jedan debeli neozbiljni alkos..
  • Dudu
    3.7k

Za to imamo Petkovica :rofl:
  • NB86
    17.8k
    Drugi nek takve stvari pisu o nasim igracima mi ih ne bi trebali tako castit
  • vjeko1701
    30.3k
    Nek uvali neki slobodnja Sevilli i brzo će biti zagorski Roberto Carlos a ne alkos...

Ajde malo odgoja u svoje postove...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube