Na ovo bi ti mnogi odgovorili da je tako i sa Dinamom hehe ...Ja bi drukcije to opisal, prvo Cibona je klub koji je istjerao svoje navijače i s tim postupkom navijacima okrenuo leđa i zbog toga su nam se zamjerili i eto nikad se kasnije ta suradnja nije vratila, koliko god su oni cak i pokusavali vratit navijace,ali to jednostavno ne ide,pogotovo kad se jednom prestane ić, svaka novija generacija ni ne osjeća potrebu ic na cibonu jer nije imala to od koga vidjet(ak me kuzite kaj hocu rec). E onda ide ovo tvoje, to je klub koji je godinama pljackan i unistavan i da istina je da taj klub stvarno vise nikog ne zanima. A kaj se mene tice, mene cak nije nikad ni zanimala cibona pa rekao bih bas zbog toga kaj od nikog to nisam imao vidjet, a i zbog same kosarke jer nisam nikad gledal kosarku tako da zapravo nikad nisam ni bio na kosarkaskoj tekmi, a evo sad kak je napravljen kk dinamo cak sam poceo malo i gledat kosarku hehe...Osim starije ekipe koja ima neku tardicijsku i povijesnu poveznicu sa cibonom mislim da niko vise nema takav odnos prema ciboni, mlađa ekipa nema bas nikakvu vezu sa cibonom, ako cemo pricat o samoj grupi, 90% mlađe ekipe također nema veze sa cibonom i ne znaci im apsolutno nista i to ne treba nikog cudit...kaj se tice KK dinamo, to je po meni kao i FD, jedna lijepa priča koja je pokrenuta i ne vidim tu nista lose, ako nista drugo tim činom bi se mogla popularizirat zagrebačka košarka koja je vec odavno izumrla.Cibona je klub koji je godinama pljačkan i uništavan i došlo je do toga da taj klib više nikoga ne zanima, ne sjećam se kad sam zasnji put pogledao njihovu utkamicu ili barem rezultate a na utakmicama dolazi valjda smao rodbina igrača.
Upravo tako!Tako da je ova rasprava o tome da li bi grupa trebala navijati za Cibonu ili KK Dinamo nepotrebna na toliko nivoa.
Koliko znam ti Smogovci vise ne postoje...pa bilo je nekih koji su išli na dinamo i na cibonu, ali generalno nemaju veze jedni s drugima.Ako se ne varam Cibona ima svoju kakavu takvu navijačku skupinu za koju nemam pojma ima li veze s boysima i da li Smogovci idu na Dinamo.
Meni kao simpatizeru je to simpatično, ali zbilja se ne mogu sjetiti iz povijesti zagrebačkog sporta da su boysi bili ikad zainteresirani za Cibonu osim te famozne faze AEK tako da ne kužim iznenadjenje da eto grupa ima svoj sektor u dvorani i navija za Dinamo kad za Cibonu praktički nikad nisu aktivno ni navijali. — Mali dioničar
Zašto netko od 30 godina tko prati sport i manje-više odrastao je uz Cibonu, i njene uspjehe i pad, ne bi trebao osjećati ništa prema tom velikom hr i zg sportskom brendu? Evo ja sam jedan od njih. Ovo pišem kao simpatizer Cibone koji je u toj dvorani više puta bio na futsalu nego na Ciboni.Ne znam šta bi netko od svojih 30 godina morao osjećat prema Ciboni danas kao navijač — Tradicija bunta
Nitko to nije rekao. Cibona ima trofeje, ali nema Boyse uz sebe, niti dijeli ulaznice okolo ko Medveščak ili ppd za međunarodna natjecanja.zašto bi trofeji i rezultati morali biti mjerilo osjećaja prema klubu? — Tundra86
Mogu i ja vas pitati zašto bi promjena imena ili osnivanje novog kk trebalo stvoriti osjećaje ili potrebu/nužnost navijanja za novi klub, pored postojećeg brenda. — NORTE
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.