Vrijeme će pokazati, ali meni Kopić nije nikakav napredak u odnosu na Krznara, čak mi je prije korak natrag. — marcio amoroso
Slažem se. Mislim da bi i Stipić poslje Krznara uzeo 9 bodova iz ove 3 utakmice. Apsolutno nikakav napredak. — Nema zaleđa Mikića
Kopić je ipak nekoga vodio u hnl-u.
Krznara neće nitko! — db-izbjeglica
Nakon što je Krznar odstupio s mjesta glavnog trenera, Kek je bio jedan od dvojica Slovenaca čije se ime provlačilo medijima.
Na kraju, od Keka i Dinama neće biti ništa. Pregovora, kaže sam izbornik Slovenije, nije ni bilo, ali je zato prva ponuda koju je dobio od kluba bila zanimljiva.
„To je jedan od najvećih klubova u regiji. Uz izvanredne rezultate. Javno sam rekao prije dvije godine kada sam dobio i službeni poziv. Sada ga nije bilo, samo se o tome pričalo u medijima i kroz birtijske rasprave. Da je službeno, rekao bih, kako ga nije bilo, nisam. Prva ponuda bila je primamljiva, ali trenersko mjesto je izazov i čast. Mislim da sam donio dobru odluku, iako to trenutno rezultati ne pokazuju“, riječi su slovenskog trenera.
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.