• xavier
    12.1k
    nisu se klubovi dogovoriliOlmic

Siguran sam da je to razlog. Što misliš kolike su šanse da se Dinamo dogovori s trenerom i onda ga Zrinjski ne pusti u Maksimir?
  • Olmic
    5.2k

To je naravno bila ironija... Iskreno mislim da se uprava distancira od Zdravka i njegovih utjecaja.. Možda nam je teško vjerovat da se to događa, ali ako Kopić ostane, to je drugi poraz Mamića
  • xavier
    12.1k
    ali ako Kopić ostane, to je drugi poraz MamićaOlmic

Nisam siguran kako si došao do ovog zaključka. I koji je bio prvi poraz?

Ako Kopić ostane, rekao bih da je to najgore za nas navijače. Ostali svi ionako imaju drugih prioriteta.
  • badjibadara
    7.5k
    I koji je bio prvi poraz?xavier

Jozak?
  • marcio amoroso
    45.7k
    Nisam siguran kako si došao do ovog zaključka. I koji je bio prvi poraz?

Ako Kopić ostane, rekao bih da je to najgore za nas navijače. Ostali svi ionako imaju drugih prioriteta.
    xavier

Novinari i ljudi koji se prikazuju kao insideri tvrde da je Mamić bio za Jozaka, a da Antolić to nije htjeo potpisati.
    Isto tako tvrde da je Jakirović izbor Mamića, a Kopić ove ekipe iz kluba.
  • Dragon1Warrior123
    4.6k
    Pa da žele porazit Mamića valjda bi si doveli nekog odličnog trenera i stavili sebe u bolju poziciju, a ne ovako...
  • og1986
    2.9k
    Stvarno neznam kakav je to plan. Naočigled je loš trener i ti ga stavljas zbog nekog inata prema Mamiću?

Njihova glupost je nemjerljiva...
  • xyz
    840
    Sve ide samo gore i gore...
  • deda
    40.7k
    Tomica Ivković raskida sa Željom :yum:
  • marcio amoroso
    45.7k
    Pogledao sam Sevillu protiv Barcelone. Iskreno mi je drago što smo dobili Sevillu, a ne Barcelonu.

Sevilla je baš onako ozbiljna natjecateljska momčad, ali po meni nije bolja od prošlogodišnjeg Villarreala. Ocampos i Papu po krilima jako opasni, Rafa Mir naprijed također opasan. Iz sredine jedina opasnost dolazi od Rakitića. Bekovi su ovaj put bili orijentirani isključivo na defenzivne zadatke.
  • Ludovic IX
    9.7k
    ali budimo iskreni, mi smo slabiji 30% nego lani protiv žute podmornice.

mi jesmo prezimili ali da je sklop kao prije 5 godina, ista ova ekipa bi osvojila 2-3 boda u ovoj skupini. Ovo sad na iskustvo dobivamo i bolji mentalitet koji se sakrije ponekad kao protiv west hama doma ili rapida tamo.

nama trebaju pojačanja kako god. ne klinci, ne prinove - baš pojačanja. ne mislim tu na sevillu već da osvojimo prvenstvo bez problema i onda već uigrani napadamo ligu prvaka. nema eura niti sp ali ima 4 utakmice LN i tu će nam opet 4-5 igrača biti i opet bez odmora na pripreme
  • Derek Trotter
    338
    Kaže mi frend iz Mostara da se Mamić nije htio zamjeriti ljudima u Hercegovini (Mostaru) s kojima ima dobar odnos i da je zbog toga odustao od Jakirovića.

:lol: :lol:
  • Ali
    2.7k
    Evo sada citam da Bilic se vraca iz kine i ide u Tursku u Fener za 2,9m€ godisnje
    Nama trebaju treneri sa strucnim stozerom iz te razine.
    Svaka cast svim spomenutim iz hnl , ali nemaju oni tu kvalitetu, strucnost i iskustva.
  • ZGBhoy
    1.8k
    Piše Jutarnji

Željko Kopic preuzima i službeno poziciju Trenera Dinama i Funkciju Sportskog Direktora…….

Pokvari mi dan i uzme volju za Životom
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube