• Infinity
    20.6k
    Ne kazem da ne vrijedi ili da mu me treba dati, nego sam vise isao na to da bas i nije jeftiniji od Colaka. Doduse, los igrac je uvijek najskuplji.
  • marcio amoroso
    47.5k
    Ne kazem da ne vrijedi ili da mu me treba dati, nego sam vise isao na to da bas i nije jeftiniji od Colaka. Doduse, najskuplji igrac je los igrac.Infinity

Ma ja sam mislio na odštetu. Dinamu jednostavno treba igrač koji će trpati kao Mierez prošle sezone ili Drmić i Livaja ove sezone.

Nama ti specijalci koji daju gol svake prijestupne ne trebaju. Imamo ih već u kadru. Ako neće dovoditi klasetinu naprijed bolje da ne dovedu nikoga. Meni Čolak nije klasetina.
  • deda
    42.1k
    Po meni isto Čolak ne može biti Dinamov odgovor na Drmića, Livaju i Miereza
  • Nema zaleđa Mikića
    2.9k
    Uvijek možemo Kulenovića sa posudbe povući
  • Olmic
    5.5k
    Pričamo o tom Čolaku, a jedini izvor je SN, tak da..
  • Olmic
    5.5k
    Aleksandr Khatskevich jedini je stranac koji je trenutno na meti Dinama, navodno su razgovori u tijeku. Jakirović ili on.

Kopirano sa sneta... Nikad čuo za ovog, patkica takozvana...

Jakir ili Kopa
  • marcio amoroso
    47.5k
    Aleksandr KhatskevichOlmic

Trenirao Dynamo Kiev dvije godine.
  • Captain America
    20.4k
    Što više cure kandidati, to više Jakirović izgleda premija u odnosu na ostale. Valjda ćemo jednog dana doživit i da situacija u klubu bude zdravija i da Igor ispuni san i postane trener Dinama.
  • Maki17
    282
    U germanijaku opet spominju Mitrovića. Mislim da je on jako sklon ozljedama a preskup, nešto kao Lešković. A ova cifra za Čolaka od 3 milje je izmišljena jel toliko je PAOK platio Rijeci ne vjerujem da će tražiti toliko i da mogu toliko izvući pogotovo ako ga šalju po posudbama.
  • Eduardo
    27.6k
    Prema našim informacijama, Mitrović u Bruggeu zarađuje 120 tisuća eura – mjesečno! :gasp:
  • Dragon1Warrior123
    4.8k
    Mitrović po meni nema smisla, pa makar i bilo prodaje. Ozljede i nedostatak minuta su vrlo vjerojatno donijele svoje, a možemo dovest bolje za te novce...
  • deda
    42.1k
    Upravo sam pogledao njegovu statistiku zadnje dvije godine. To je gotov igrač. Nema tu više ozbiljnog nogometa za njega. 2. HNL top.
  • marcio amoroso
    47.5k

Mislim da dosta pretjeruješ deda. Nije ni prvi ni zadnji koju bi svoju karijeru u HNL-u rehabilitirao.
  • deda
    42.1k
    U godinu i po dana 7 utakmica. Hm, ne znam baš. Koga bi mi naveo sličnog za primjer, Papu?
  • marcio amoroso
    47.5k

11 utakmica ima u sezoni i pol. Imaš deda brdo primjera. Rog, Pjaca npr. Katić prošlu sezonu nema ni jednu utakmicu također. Ne bude se baš tako lako gotov igrač.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.