• Nolifer
    8.7k

To sam i ja danas pomislio u razgovoru sa frendom, bolje Barca nego Sevilla....

Kad sam vidio naslov u SN, da Raketa stiže na Maksimir, ja reko konačno su našli pojačanje i odriješili kesu...

A kad ono igramo protiv njih...

Nema predaje
  • Keyser Soze
    10.7k
    Da smo izvukli Porto, Atalantu, Borussiju ili Leipzig opet bi bilo "najgore moguće"komentara. Meni se čini da su jedino prihvatljivi bili Sheriff, Barca i Zenit.
  • reziser
    6.9k
    Barcanamodi grebza

ovo mi je najsmijesnije.... željeli barcu jer je losa!!??
    do tekme jos 2 mjeseca....
  • db-izbjeglica
    16k
    "Istuć ih na terenu" pa što bude.
    Nema labavo
  • Keyser Soze
    10.7k
    Ma ljudi žele Barcu jer je to Barca. Meni je čak i drago da ih nismo izvukli jer mislim da bi ispali i imali bi puno derbi navijača koji su došli gledat njih, a ne Dinamo. Ovako imamo Sevillu, oni su tu negdje na sredini, nisu Barcelona, ali nisu ni Granada. Ne znam kaj će ti atraktivnije od šesterostrukog osvajača Europske lige i trenutno 2. ekipe La lige.
  • reziser
    6.9k
    Ne znam kaj će ti atraktivnije od šesterostrukog osvajača Europske lige i trenutno 2. ekipe La lige.namodi grebza

apsolutno se slazem, meni je draze nego da smo dobili Barcu. mrzim to drkanje na velike klubove, doslo bi instagramuša, i normalni navijači nebi mogli doć na tekmu od takvih. Ovdje će ipak doći sladokusci, navijači....još ak bude povoljan rezultat prve tekme...možda i napusnimo stadion, odnosno 2 tribine.. :fear:
  • Logistika
    1.3k
    Sevilla...pa nek se potuku nek prime 5 komada samo da ne bude kukavičluka i bunkera kao sa Hajdukom...igrat ce na stadionu gdje se igra finale,motiva ne fali...uz nekoliko pojacanja veliki su ovi favoriti i dalje...ali nikad ne znaš...Dobra tekma za Dinamo i igrače svakako...šteta malo da ždrijeb ne pomazi pa da se i ta stepenica pregazi....ali nek krv proliju samo,nitko im nece nista zamjerati
  • Derek Trotter
    338
    od lige prvaka nije od europske lige
  • Crusades
    13.6k
    Ma kriva tema, sorry
  • Mališan
    1.8k

mrtvo si me scimal hah. nemoj davat lažnu nadu :rofl:
  • Logistika
    1.3k
    Jel može netko zamislit šta bi bili da takav skandal bude u našem kupu npr....hdz bi rafale dugnuo istresao bombe na savez
  • deda
    34.3k
    Savez je HDZ
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.