• Hipo
    408
    Fala dioničar.

Otkud rijeci 2400 ulaznica a dinamu 1700?

Ima koji "insajder" kakvo je stanje sa sjeverom drosine, koliko je otišlo do sada?
  • BluePhone67
    5.2k
    xixzscmlxn7ba1h8.jpg
    7gfamahkuukr6v9c.jpg
    nrrpcycg0rhpl9jv.jpg
    jkhef07ja5y2ty82.jpg

Sn 20.05.2019
  • BluePhone67
    5.2k
    Kako je prosao sinoc Dinamo Pub kviz ? Kratki izvjestaj od sudionika.

Edit : Dudu&Lamza Zona Dinamo nasa ekipa je zavrsila 4 :clap: nakon nevidjenog pripetavanja sa ekipom Christenval koji su zasluzeno uzeli 3 mjesto na Dinamo Pub kvizu.

Opsirnije kada izadje izvjestaj
  • deda
    38.7k
    Samo da citiram jednu poruku sa teme Dinamo na sportnetu:

"ovaj topic skoro možemo ugasiti

jedna poruka u par dana?! "

Hvala svima od Zone Dinamo. :kiss:
  • Mali dioničar
    17.8k
    Ciro novopeceni srbin se naljutio na DTSM, sto ga nisu zvali u Cibonu.BluePhone67

Jasno je da bi Ćiro dao guze da se nadje u medijima što je vidljivo i iz angažmana u predizbornoj kampanji.

Ali pozivanje na Spirit of ‘82 (a neki čak smatraju da je tada klub bio odlično ustrojen), a istovremeno pljuvanje po Ćiri, je malo smiješno.

I u kontekstu toga da je prvi prvak Hrvatske i zadnji prvak Jugoslavije.

Da je smiješan svojim prevrtanjima s Mamićem i od Mamića, s HDZ-om i SDSS-om, naravno da je.

Ali je veliki dio Dinamove povijesti.
  • Infinity
    19k
    Ciro je jedna velika ulizica. Ne voli on svakog, rekao bih cak da ne voli nikog, al jednostavno voli paznju, voli da se oko njega igra, da se o njemu prica i ja mu ne zamjerim. Takav je kao osoba i tko nije naucio da ce on danas biti jedno, a sutra drugo onda nece nikad ni nauciti. Sve u svemu mislim da uopce nije los covjek i da nekome treba da bi mu on izasao u susret i pomogao iako je istog jucer popljuvao ili ce ga sutra popljuvati da bi dobio malo medijske paznje. To je jednostavno on.
  • reziser
    7.6k

da mi je znat ko jos na snetu piše :halo:
  • Blaz
    395
    oni koji nisu banirani. :wink:
  • luftwaffe
    675
    Ne znam jeste li vidjeli ali Marijan Tomurad daje opservacije na temi organiziranja plavog vlaka naših Slavonaca
  • reziser
    7.6k

takvi su rijetki :joke:
    zajebani su tam moderatori :cool:
  • Guinness
    2.9k
    ajde link ili ss, molim te
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.